Mensvärk!

2009-05-29 kl. 09:14:17
I dag vakna man av en lillet klutt som drog en i håret och en satans mensvärk!

Hatar mens!! *grrrr*

Men stoffe va så snäll å tog klutten så jag fick somna om en stund... Nu har jag tagit en ipren å 1 alvedon! Hoppas det går över!

Ja det har ju förklarat mitt söt sug jag haft 1 v.. Att denna mens kan ställa till det så mkt!

Solen lyser å jag känner bara bläääää pga denna jävla hemska dumma mens... *grrrrr*

HUndvakt åt TRoja i dag med.. Stoffe är ute å  kastar boll med henne nu.. Hon va lite damp när hon kom... haha..

Nä borsta gaddarna å ringa mamma sen.... Man kan ju inte prata i tele med oborstade tänder!! Ne fy!! Lite fräsch måste man ju ändå vara när mna öppnar munnen!!

;)

Kaffe livets dryck!!

2009-05-28 kl. 10:23:28
Ja utan kaffe så försmäktar jag på denna jord! Tänk att kaffe får en att må så bra! Det är ju så gott!

Kim vakna 08.15! Då la vi oss å gosa i sängen till kvart i 9! Å det är ju så mysigt å gosa nyvaken bebis!

Upp å byta natt blöjjan!! Få va naken lite å lufta rumpan! Sen gröt  med en massa kladd då han gärna vill äta själv! sen bad å då blir han ju trött! Somnar sås könt å då tar man en dusch å kaffet får koka medans..

När man kliver ut ur duschen känner man denna goda dryck osa från köket! Det luktar ju så gott! Mmmmm!!

2 koppar på morgonen gör verkligen hela dagen! Att få sitta i lugn å ro dricka sitt kaffe är njutning!

Jaha annars då.. JO det är ok! Golvet i hallen är lagt... Väggarna målade... NU väntar vi bara på tapetseraren ska komma å sätta upp fond väggen!

Lister är uttittade iaf! Å listerna till vardagsrummet inhandlades i går! Lampan vi tittat ut va inte alls så som vi trodde.. Helt plastig å ful.. Så vi får titta vidare!

I dag ska köpas griffelfärg å måla skjut dörren med... Allt kommer att bli så bra...

Å bilen är lagad.. var bränsle pumpen som pajjat! Men Underbara Tordan fixa den för 2000 kr svart.. KW skulle ha 5386 kr... Pjuhhhh.. Spara vi 3386 kr på svart jobbet...

Tack Tordan.. du är en kanon kille!!

TRodde ett tag att vi skulle få avboka våran Greklandsresa... Men Tordan rädda oss!!

Väntar på att skatte pengarna ska komma!! Förra året fick jag dom 1 juni... Hoppas på det detta år med.. :)

SHOPPING STÅR PÅ MENYN DÅ!!

nehe nu ska jag betala räkningar... bläää.... det är inget kul....

Blogg slö!

2009-05-26 kl. 18:14:10
Orkar inte blogga!! Har tusen saker att skriva om.. men får bli en annan dag!

Puss så länge...

Å tack älskade bästa emma för att du hjälper mig så mkt å ställer upp å att du är världens bästa vän!

ÄLSKAR DIG!

IDAG ÄR DET EN PISS DAG!

2009-05-19 kl. 13:53:01

Usch vilken dag! Usch säger jag bara! Allt bara går emot mig hela tiden! JObbet,stoffe,kim jag allt.. Kim trottsar mig så jag blir tokig! Han sover jätte oroligt om nättena.. Stoffe är en latmask.. JObbet bara krånglar med mig! Stoffe tar inte ut pappa ledighet.. Bara drar ut på det så jag blir lidande med jobbet! Tycker att jag gått hemma tillräckligt länge nu! NU är det min tur å jobba tycker  jag!! Men det råder delade meningar om det här hemma!

Renoveringen går så där! Stoffes mamma vill komma till helgen.. Men känner att jag har alldeles för mkt att göra här hemma! Har inte tid helt enkelt! Samt att Kim är i en period nu då han kräver mkt... Å besök orkar jag inte med.. Vill bara ha lugn å ro å få färdigt renoveringen av hallen! Orkar inte bo halv dant!

Jag är inte alls positiv i dag! Håller rmig hemma så ingen behöver känna vid min dåliga energi jag utsöndrar idag!

Längtar till fredag då jag å store syrran ska upp till STHLM för en hel dag! Fick i födelsedags present av henne en hel dag i sthlm med lunch å så skulle hon betala 350 kr på ett par skor! Å vad jag längtar... En hel dag bara jag å syrran NO KIDS!

Åhhhhh vad jag är arg på jobbet... Alla får lägga önske schema utom jag... Fick alla skit pass som blev över.. Bara nätter.. Men hallå nötter vad tror ni.. Ne nu skiter jag i det här å kollar på ett ny nerladdat avsnitt av desperate...


Kan bara säga sååååååååååååååååååå underbart mysigt!

2009-05-17 kl. 12:34:24
Ja i går va det helt otroligt underbart mysigt! Mina älskade tjejer kom i går vid 11 tiden... E passa kimpen så jag fick duscha i fred.. SEn vankades det kaffe på Ballen!! Som vanligt när man kliver ut där är det som att komma till Grekland eller nåt!! Så varmt! Det är ju lä där!! Så där satt vi i gassa i solen å njöt!! Sen vakna den lilla fartdåren... Han var ju så klart med ute men drack inget kaffe... :)

Ja det tar emot att säga det men det vart fan för varmt efter ett tag så då gick vi till willys å handla lite smått till ESC kvällen!

Kim fick lite mellis ute hos E! SEn somna han i vagnen.. Då njöt vi bara av solen.. Det fläktar ju lite mer hos E kan mna säga!!

Kl vart 4 så vi gick hem å tog det lite lugnt innan stoffe kom hem.. Så fort han kom så pep jag in i duschen å sen drog jag till E! Å vad möts man av!! Jo då har hon verkligen jagat sista sol droppen... Sitter på parkeringen med lite vin å snacks... Där satt vi till solen försvann!!

Å säger jag bara! mys mys mys!! Så klart har min babe lagat super god mat som vanligt... Bara lite för salt.. Men E är saltoman.. Å när hon reagerar så är det salt.. hahahahahaha

Proppmätta ligger vi i varsin soffa å njuter av varandra med täcke å lilla Leya! Skumpan va kyld å rödvinet fanns hela tiden i våra glas..

Å vi har skratta som tokar.. Åt alla dessa dåliga låtar å fula kläder å make upen ska vi inte tala om.. Hahaha..

Å fy vad mysigt jag haft det.. Har slappnat av till max.. Ja bättre vän än min älskade snyggaste bästaste E går inte att få.. Jag tackar gud för att han förde i hop oss det där hörnet.. Jag kan inget annat än att säga JAG ÄLSKAR DIG SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ MKT!

Skulle vara så kul å sätta upp en kamera som filmar våra samtal.. För vi är typ aldrig tysta! Å våra minspel måste bara vara såååå fula... hahahahahahahah


Men vann rätt låt då??

Svar nej!  

Tyskland skulle ju ha vunnit! Den var ju så bra! KOmmer jag garanterat dansa till i sommar!!



Sen var ju island så bra!! Bara 19 år å sjunger så bra.....



Ja som vanligt sög ju Sverige!! Men vad hade vi att vänta oss!! Skickar man opera,anabola,transa så kan man ju inget annat än å hamna längst ner på listan!! Till å messa bergs getter kom före oss!! Dom va så fula dahhhh va uggly!! Så fula att dom inte blivit bortgifta än...



Åhhhh vad fula dom är!! Gahhhhhhh !!

Ne nu vart jag upprörd.. Bäst jag släpper ESC 2009 NU!!

För 2010 Ska jag å min babe till Oslo å självklart bua ut alla dåliga låtar!! hahaha!! Buhhhhhh, bohhhhhh!!

Ne nu ska jag äta!

Kramelikramkramkram

Njuter

2009-05-15 kl. 12:05:51
Japp njuter av solen på ballen! Riktigt varmt å skönt när det är lä!!

Klutten sover å nu ska jag sola lite.. Har ju tusen måsten men jag måste få njuta lite av solen nu när den äntligen har tittat fram.. Å lagom till min födelsedag!! Bättre present kunde mna ju inte ha fått!  :)

Så see you!!

8 år i morgon

2009-05-14 kl. 22:54:58
I morgon fyller jag hela 8 år! Tänk vad tiden går fort.. Redan ska man börja 2 klass!! Blir mkt att lära till hösten... Multiplikations tabellen!!

Annars har vi vart hos Gammel mormor i dag å fikat!! Hon vart så glad över vårt besök.. Hon är ju så tokig i Kim.. Så hon skiner upp som en sol så fort hon ser honom.. Så synd om tackars tanten.. sitter där hemma alldeles själv.. Hon är ju så gammal å orkar inte ta sig nånvart.. Så då är det tur att vi kan ta oss dit på noll tid å prata bort en stund..

Har bakat tårta till barnen som kommer i morgon.. Klassisk grädd tårta som dom älskar!!

Å benis får sina havreflan som han älskar...

Men annars känns det jobbigt att fylla år... Vill inte bli äldre nu...

Ja nej nu är jag trötter... full rulle i morgon...

Natti...

Jag ska bara ha cameran

2009-05-11 kl. 23:39:58

Trött

2009-05-11 kl. 13:47:41

Min lilla skit unge har drömt mardrömmar hela natten!! Är helt slut!! Skulle bara vilja lägga mig i ett bubbel bad å tok sova...

Ge mig en bubbel pool!! Fy fan vad skönt att glida ner å bara känna värmen...

Har så mkt som behöver göras här hemma men orkar bara inte!! *Zzzzzz*

Måste köpa ny data med... Denna bara dör hela tiden.. Ska köpa en Lap top!! TRött på stationär.. Tar bara en massa plats!

Min dreggelkung har nya tänder på G! Helt sjukt att han har så många tänder bara vid 9 månaders ålder! Dom brukar ha runt 3-4 st... Bvc tyckte det va helt otroligt att han har så många... Men det är bra det.. nu äter han allt.. Kan tugga som en kung...



Gos med mormor hos gammel mormor



Glad som alltid!!



Båda vill ha skink biten.. HI hi



Bus med morfar hos morfar å mormor!



Här va han bra liten! Terry vaktar lill Kimpen!



Förra sommaren med kimpis i magen! Å terry min bäbis!!

Älskar dig min vackraste Ängel!! Tänker på dig marje sekund å minut! Saknaden efter dig är så enorm!!

Blir så lycklig när jag kollar på alla fantastiska kort på dig! Tårarna rinner... Hoppas vi ses i natt älskling!



Jag å Terry fiskar med kimpis i magen!


Men snälla!

2009-05-10 kl. 19:42:30

Ja varför kan inte folk stå för vem dom är! För ca 2 år sedan så va vi ett gäng tjejer i alla åldrar som lärde känna varandra i området! Vart vänner genom att alla hade hundar!!

Vi alla hade super kul i hop! Men så hände det som bara händer i tjej gäng! Det fantastiska skitsnacket!

Som tjejer aldrig kommer undan med!

Men skit snack åt alla håll å kanter så splittrades hela gänget! Å ingen vet varför egentligen utan alla bara skyller på varandra! Hmmm patetiska tjejer!

Men sen en vinter/vår dag för ett år sen stötte jag på E ute med hunden! Å det föll naturligt att hälsa! Allt va som vanligt fast ändå inte! Men tiden gick å vi hördes inte av.. Båda va ju så besvikna på varandra egentligen om allt skit s nack som vart!

Men sen så bestämde vi oss för några v sedan att lägga alla korten på bordet å verkligen snacka ut om allt! Å det visa sig ju som sagt att man blir väldigt mörkrädd hur folk kan bete sig! Men snälla ni som tydligen irriterar er sig mkt på oss att ni måste komentera våran vänskap! Sluta bry er! Varför ni hatar ju oss så mkt. Så låt oss vara ifred å var glada åt att ni slipper oss!!

Å du som tror du kan vara anonym genom ditt inlägg.. ge dig för de kan du inte.. IP adressen syns!

Å vad har jag gjort dig? Svara på det är du snäll! Har aldrig någonsin yttrat mig om dig! Vi har ju aldrig någonsin umgåtts! 

Du vet inte ett skit om mig... Å ensam knappast! Har en underbar familj å vänner så det räcker å blir över men har bara en sann vän som jag aldrig kommer att släppa! Å jag är sååååå tacksam över att du lämna över henne till mig! Fy fan för om du fortfarande hade haft henne!

HUr kan en person lämna ett sånt här inlägg när hon inte ens känner mig!

Så jävla tragiskt. Två ensamma Stackare som båda egentligen avskyr varann men som nu när ingen av dem har några vänner kvar ska börja umgås, bli bundisar och tom "älska" varandra. Lycka till


Men alla sagor har lyckliga slut! Å visst är det ganska underbart att 2 som hatat varandra kan älska varandra!

Kärleken övervinner allt! Så är det bara! Så sluta va så bittra! Ni får nog någon vän till slut ni med! Jag hoppas verkligen det, för det är såååå underbart att han en sann vänn i sitt liv, som finns där hela tiden!

Hälsa aldrig mer på mig är du snäll! 

Men nog om det!

I fredags grilla vi lite, tog ett glas vin å njöt.... Sen vart kl 20 å hockeyn börja... Då drog jag till E å drack vin! Som vanligt rusa tiden i väg å kl vart halv 2....  Me love you babe!! Tack för en underbar skitsnacks å diskuterings natt!!

Love you!!

Sen i lördags va vi på 80 års kalas! Farmor vart hela 80 år!! Stort jätte grattis!! Det bjöds på god mat å dryck å hela tjocka släkten var där!!

På kvällen vart det bara lugnt.. Snacka lite skit med Annica i telefon nån timma!! Men oj en till vän.. Jag har 2 vänner!! Ha ha!!

I dag har jag å kim å pappa å benis vart å fikat hos våran lilla 80 åring! Hon bjöd på pizza.... Å så har Benis blivit stora pojken.. Å jag har fått äran att dra ut hans tand ! Nu är han tandlös!! hahaha... han är sååå söt med en liten glugg!!

Han va modig!! Jag knöt en tråd runt hans tand å så drog.... Tanden bara flög!! Så får se om tand fen kommer i natt!!

Det var lite läskigt att dra... haha...

Men som den otroligt ensamma människa jag är så ska jag snart ta å åka hem till min ensamma lght!! *buuuhhhuu*

Löf kommer förbi å fixar datan i morgon!! Men oj en till vän.. Jag har 3 st!! hahahaha

Nen men allvarligt.... Känner själv att det här är lite väl patetiskt... Men då får jag va de just nu!!

Å jag står för det!!!

Hell yehhhh!!!


Hörselgångs inflamation

2009-05-07 kl. 17:17:49
Är precis v jag har! Tur jag åkte i dag till läkaren! Jag tänkte ett tag att nej det är nog inget.. Bara en finne som klämmer i örat! Det brukar ju göra så satans ont ju.. Usch vad pinsamt tänkte jag å åka dit för en finne i örat...

Men tur jag åkte.. å nu stoppa hon in en tamponad i örat dränkt i nån sörja.. Som jag ska droppa i örat till i morgon.. Tamponaden ska vara fuktig hela tiden.. Så det tar bort svullnaden i örat.. Så ska jag dit i gen i morgon kl 11 så ska hon ta ut den å ge mig penecelin...

Uhhhh vad obehagligt det är å  ha denna i örat... Jag hör inget alls... man blir så där lite yr eftersom balansen sitter där... Å så kliar det i örat hela tiden... Å jag kan inte klia... Gahhhhhh!!!

Har vart hos min babe i dag... Som jag älskar såååååååå mkt.... Så skönt att ha en med hjärna å prata med... Du vet vad jag menar babe!! ;) Hon är bara bästas av bästaste bäst!! Klarar mig inte utan dig E! Det bara är så... Jag tackar alla gudar i världen som gett mig denna underbaraste underbara vän! Som Pippi säger : Utan snus i 5 dagar försmäktar jag på denna Ö, men jag säger Utan dig i 5 dagar försmäktar jag på Hertig carls väg ;)

Love you Babe!!

Å så kom regnet! Grrrrr!! Ge mig sol... Jag börjar ju tappa min bränna! Enligt vädret så ska ju solen lysa i morgon!!

Då blir det garanterat jag som bänkar mig på första parkett tll solen! Har ju tillomed en öl hemma ju! En iskall i solen i morgon kanske.. *slurp*

Nehe om man kanske skulle ta å stoppa nåt i magen.... Det kurrar en del... Å E du vet ju nu hur hungrig jag är... Vart ingen mat när jag kom hem... :( Men nu har stressen lagt sig för du vet vad... Så nu blir det mat!

Pusssssss å hejjjjjj lever pastejjjjj!


Doktorn

2009-05-07 kl. 10:50:08
Ja kl 16.15 ska jag till doktorn! Har haft ont i mitt vänstra öra nu i 3 dagar... Så har väl fått en barnsjukdom som öroninflamation! hahaha..

Så mormor kommer å passar kim medans jag kollar örat!

Sist jag hade så där med örat sluta det med att jag fick åka in till KS AKUT! Lin:et på mitt jobb kom med 808 (en ledningsbil) å hämta mig för mamma jobbade kväll då så hon kunde ta mig upp till KS.. hade sån jävla värk i örat så jag kunde inte gapa ens... Helt sjukt....

Så jag vill inte att det ska gå så långt igen! Antingen har jag bara en finne i örat, eller skavsår efter allt tjatter från kim, eller så har jag inflamation!

Men nog om det.... Kimpis säger pappa nu!! I går hörde man lite svagt pappa men i morse så vråla han i vardagsrummet PAPPA PAPPPPAAA PAPPPA PAPA!! Ja alla möjliga stavelser... Men pappa sa han... Så nu är det tre ord.... Å herre gud.... Han står helt själv nu korta stunder... Han släpper allt han rest sig emot å står själv... Snutte...

Känns så bra att han inte har bråttom fram.. Utan tar allt i sin takt... Då är det inget som blir stressande för honom.. Utan att han får känna på alla framsteg ett tag innan det händer....

Inget kaffe har jag fått i mig ännu! Så det är nog dax för det...

SEn blir det lite sol på ballkongen inna den försvinner.. För med sveriges väder så vet man fan inte... Kan ju börja hagla när som helst...

Va det någon som såg kvällsöppet i går... Om bränderna i Rosengård? Säger bara en sak... Spräng upp skiten å gör ett nöjesfält... Packet som bor där har inget i detta land å göra... LÄMNA MINA BRANDMÄN IFRED! Hoppas att det börjar brinna i deras äckliga lägenheter så får vi se om dom kastar sten på Brandmännen då! Jävla råttor som mina älskade E sa... Så bra uttryck..... RÅTTOR ÄR PRECIS VAD DET ÄR... Vi kom fram till att dom är som en pandemi... Sprider sig som en löpeld.... Fan att vi svenska ska vara så jävla mesiga... Nä jag skulle ha styrt sverige... Fan vad bra allt skulle vara då... ;) E vill du VA I MITT PARTI DÅ??

Säger som E alla ni som är födda ur fel hål ÅK HEM!

jAG BLIR SÅ ARG NÄR JAG HÖR DOM DÄR RÅTTORNA SKYLLA PÅ SVERIGE Å KOMMUNEN! DET ÄR KOMMUNENS FEL ATT ROSENGÅRD ÄR SOM DET ÄR! NEJ SÅ ÄR DET INTE.. HADE DET VART MÄNNISKOR SOM BOTT DÄR Å INTE SKADE DJUR SÅ HADE ROSENGÅRD VART SÅ MYIGT SOM JUST ROSENGÅRD TILL NAMNET LÅTER...

GAHHHHHHHHH  måste nog ta en kaffe nu innan jag exploderar!!!

Hejja sverige

Vad göra utan TV!

2009-05-05 kl. 22:42:37
Jävla Com Hem skit! Ingen tv har vi nu... Nån fel på deras jävla nät! Aparsel säger jag bara...

Vad ska jag nu göra?
Får väl passa på att lägga upp ett klipp... Min älskade älskade bästa E lärde mig det i dag!! Mer underbar människa går inte att hitta!! Det bara är så... Hon är bäst!  :)

Vart en lång fika i dag... Tiden bara rusar i väg när vi ses!! Å vi diskuterar hejj vilt om allt... Vi hinner båda bli arga,glada,ledsna,skämmas,asgarva,uppjagade ja allt egentligen... haha.. Så underbart...

Nästa fika E då ska vi göra den där grejjen!! Du kommer GAPA!!

Nehe gott folk njut nu av denna video.... Världen mest underbara å bästa musik som finns...

Självklart va jag där så håll utkik efter mig i videon jag är me å tokdansar..... 10 timmar på dansgolvet utan Uppåt


Morning!

2009-05-05 kl. 09:55:08
Vart tog våren vägen? Vart är solen!? Det är ju svinkallt ute! Bara å ta fram vinter jackan igen känns det som!
Ska regna å vara 5-7 grader nu bara till på torsdag! *BURR*

Svenskt väder är så skadat....

Längtar till våran Greklandsresa.....


    

Å vad jag längtar! Allinclusive Bara gå å hämta det man vil,dricka vad man vill å hur mkt som helst!

Bara 50 m till stranden... En pool på 300 kvm! Vill bort från denna kyla...

Eller vad säger du E ? Visst vart man deppig nu när kylan kom å solen försvann!? Har ingen lust till något...

Man får ju tillåmed tända lamporna här hemma mitt på dagen! Usch känns som om det skulle kunna vara November månad eller nåt.... uhhhhh vad hemskt.....

Nej lite VARMT KAFFE på det här så kanske man piggnar till!

Min lilla Apa sover! Eftersom han går som en liten Apa brukar jag sjunga för mig själv

Tänk om jag hade en liten liten APA umpa umpa fallerallera
Tänk vad folket skulle stå å gapa umpa umpa fallerallera

Men hur går den sen??? Någon som kan?

Tjing Tjong Trasselgång ;)

Mormor 81 år, Grillat,sol å Trosa

2009-05-04 kl. 12:50:45
1 maj fyllde min mormor 81 år så då vart det lite fika hos henne! Hon bjöd på mat å kaffe å god saker! Hela familjen var där utom lillesyster m familj! Lill Wille har legat magsjuk så det är ju dumt att komma med dom bacillerna till en gammal dam!

Min moster från småland var även där å kusin Paulina! Var riktigt kul att träffa dom :) Hon håller ju på mkt med spådommar å sånt.. Riktigt duktig är hon.. Så hon gjorde en kul grej på mig som stämmer nå fruktansvärt.. Så läskigt när sånt stämmer...


Sen fölljde jag å Kimsen sen till Trosa... Stoffe skulle ju i väg å jobba natt! Så vi grilla lite på kvällen å tog ett glas rödvin när Kim somnat! Njöt av sommar värmen!

På lördagen så gick vi upp vid 8 ungefär.. Sen kom stoffe ner å då gick han å vila direkt för han hade haft natt larm så han va trött...

Mormor gav Kimsen lunch å då gick jag å jea ner på stan å tog en fika på hannas...!! Där satt vi mot en vägg ffrån 11.30.13.30 i solen å fika latte å smörgås,kanelbulle å loka vatten!! Så härligt underbart sommar väder... Njöt fär fulla muggar... Brände mig som en gris gjorde jag... Totalt knall röd... Men det bästa med mig är jag är inte röd länge.. Blir brun direkt.. Så lite sveda ett par timmar är det ju värt för att slippa vara transparant.. Äntligen lite färg... Tack underbara sol... Efter fikat strosa vi runt lite på torget... För att gå till hem å få ännu mera sol... Då va stoffe å kim vakna så jea tog kimmsen på lång promenad... Ja då sola vi så klart...

På kvällen laga stoffe mat... så mamma slapp stå i köket.. :) philadelfia ost fyllda kycklingfileer med bacon å rödlök,ris å tzatziki.. Mumms.... vart inget kvar på någon tallrik... Tog 2 cider på kvällen... Stoffe åkte hem för han skulle ju jobba söndag dygn så jag stanna kvar... Vi alla i huset gick å la oss kl 23.... så skönt.. Kim sov till 08.30 så ännu mera skönt... Nice... Fick sova riktigt länge ju!

Så söndagen gick mest i slapp andan... ingen direkt sol så det var rätt så skönt....

Va hemma vid typ halv nio... Halv 10 sov plutt å jag sov kl 23.... Skönt... Regn väder i dag... *suck*

Men vad gör det.. regnet behövs... Är hundvakt denna v.... Så mysigt med lite tassar som struttar omkring här...

Min Lilla bananplanta han kryper inte utan han går på alla fyra som en liten apa... sååååååå söt.... Han bara försöker att ställa sig upp å gå hela tiden... Å han blir tokig när det inte går... Så han kör en halv variant av krypa å gå... Så söt... Å så har han fått sin 9:onde tand....  Mammas lilla pojke... Å nu kan han 2 ord... Mamma å titta! så pekar han med pekfingret å säger TITTA, TITTA, TITTA... :) SNUTTIS!


snart kommer syrran förbi på fika.... Kul!

Med andra ord har jag haft en sån rolig å underbar solig å mysig helg med min La Familia! TACK FÖR ATT NI FINNS SÅ NÄRA I MITT Å VÅRAN LILLA FAMILJS LIV! ÄLSKAR ER!

RSS 2.0