Barnledig å manledig

2012-09-28 kl. 10:34:18

Det ska jag vara i kväll/natt ! Å vad jag ska göra i lugnet tänker jag inte tala om ! Hahaha !


En dag med lite bläck

2012-09-26 kl. 21:15:39


Morgonpigg

2012-09-25 kl. 08:21:51

Ja det är vad min lilla Max är! 05,30 hör man han ligga å gurgla i sängen ! Morr! Det står ju inte överst på min topp 10 lista precis Å gå upp då . Kim var inte så där morgonpigg . Han kunde ligga å sova till 9 på morgonen . Men inte lilla Max inte . Fast får ju ut mkt mer av dagen att gå upp tidigt . Kl 7 väckte vi brorsan å då vart det glada miner ❤


Äntligen

2012-09-24 kl. 23:39:43

Klickar in på LT å får se en artikel om att julmusten har kommit! Ingen är gladare än jag ❤ohhhh lord vad gott. Måste genast i morgon åka å köpa .

Längtar galet mkt till jul nu . Mys med julstök och alla underbara dofter . Julskinka och julstress . Julklapps inhandling till barnen ! Åhhhhh vad mysigt att klä granen . Läääääängtar .


Så kul

2012-09-24 kl. 19:02:09

Ja det är ju så kul att bli utfryst! Inte bara på jobbet man är det utan privat oxå :-( blir fan tokig alltså !


❤❤❤❤❤❤❤

2012-09-23 kl. 22:59:28

Lördagen den 22 sep var ur mysig . Jag å Emma gick ut på park å käka . Underbar mat underbart sällskap å underbart gott va det med 1 glas rött !

Efter park gick vi å köpte godis å film å åkte hem till Emma å kolla film å mös ! Skratta gjorde vi iaf till filmen wunderlust ! Den var faktiskt rolig ! Å skratta är ngt av en vara som lyst med sin frånvaro för både mig å Emma ett bra tag !

Jag kan inget annat än å älska denna människa . ❤❤❤

Har gjort lite nytta i dag . Målat om en byrå jag fick av Annki å möblerat om i hallen. Storstädat köket å tvättat å ja lite annat !

I morgon blir det nog lite shopping till grabbarna . Kim å Max fick pengar av sin farmor å Dick ❤ så stövlar ska inhandlas till Kim iaf ! Ett måste . Hans är försmå stackarn .

Å Max ska få en onepiece . Sen spar jag lite pengar till vantar å mössor å sånt !

Å en annan helt ointressant sak är att äntligen funkar tvillingkortet i sovrummet så nu har vi alla kanaler här med ! Ligger å kollar på cmore hits nu ! Underbart .




Sötast

2012-09-23 kl. 22:45:47

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


En fredag i Trosa

2012-09-22 kl. 00:01:08

Hela familjen har klippt sig i dag hos Annica å jag färga håret oxå . Det är faktiskt så nice å ha en av sina bästa vänner som frisör å har en egen salong . För hela familjen inkl en färg ynka 800 kr ! Får knappt en färgning för dom pengarna !

Efter klipp å färg mötte vi Jeanette å Benjamin å åt på punchkällaren ! Oxfilé fick det bli å det smaka ljuvligt !

Så himla underbart å äta ute . Å det ska jag göra i morgon med lördag . Då har jag middags date med Emma ! Lovley !

Nu krypa ner i sängen å snarka ! Natti natti .


Chocken har lagt sig

2012-09-20 kl. 20:50:30

Å med den kom huvudvärken ! Efter att den värsta chocken har lagt sig är jag nu totalt slut. Har gått runt med en klump i magen och illamående sen allt hände . Jag ältar å ältar ! Tänk om å varför är ord som snurrar i hjärnan . Nu ska jag försöka sova . Om det går !

Å till sist ! Jag älskar er mina prinsar ❤❤


Fruktansvärt

2012-09-20 kl. 16:38:24

I dag hände något så fruktansvärt ! Fan vad hemskt det var. Filmen rullar om å om igen i mitt huvud ! Kommer ta lång tid innan det försvinner !

Tack Emma för att du kom å stötta mig !

Älskar dig oändligt !


Trött

2012-09-19 kl. 22:37:25

Åhhhh är så trött ! Gick å la mig direkt efter Dallas . Men nu ligger jag bara å är upprörd å kan inte slappna av ! Är så trött på allt å alla å alla falska människor jag har runt om mig ! Finns bara en sann å ärlig människa i min närhet ! Min Emma min Emma Karlsson . ❤❤❤❤ alltså utan dig Emma hade jag fan dött alltså !

Du är den enda som bryr dig alltså ! Kan inte komma på när ngn ringde å fråga ens hur jag mår eller barnen mår ! Men du Emma du bryr dig ! Även fast du har det tungt !

Längtar som fan till lördag då vi ska ut å äta middag å ha film kväll sen! Ohhhh lord vad jag längtar ! Bara jag å Emma på restaurang!

Å i dag hade vi hel dag på stan med shopping lunch å tjockis fika ! Så välbehövligt alltså !

Å som vanligt shoppa jag till alla andra utom mig själv ! Eller jo 1 doftljus å 2 te koppar :-( fast jag gillar å shoppa till mina barn det är som en drog för mig ! Å Stoffe överraska jag med ett par skor å en deo Armani sport code ! Lukta ljuvligt gott !

Näääää vad jag grubblar ! Måste skriva av mig ! Ska nog skaffa en blogg till där jag kan skriva om precis allt ! Ja så får det bli !

Nä godnatt !


Nej alltså nej nej nej !

2012-09-19 kl. 22:24:34

Jag vill så jävla gärna blogga av mig om en sak å vissa personer i mitt liv ! Men nej det är alldeles för allvarliga saker så kan inte !

Gahhhhhhhhhhhhh! Men sak är säker iaf ! Kom aldrig mer å be om hjälp på något sätt ! Aldrig !


Feber yra

2012-09-16 kl. 01:08:08
Min lilla Kim har 39 i feber å har en hemsk hosta... Han har kräkts 1 gång.. Stackars lilla älskling.. Jag avskyr när mina små är sjuka... Pysslar om honom så gott jag kan... Å självklart är jag själv oxå. Stoffe jobbar. Men jag hinkar kaffe för att orka med natten. Sen får jag vila när Stoffe kommer hem i morgon bitti.
 
Nu ligger kim i soffan å feber yrar... Han vill inte ligga i sängen. Alltid när han är sjuk vill han ligga i soffan.. Sötnos.
Ta en till kopp kaffe nu tror jag bestämt...
.

Kims nya overall och overallen jag vill köpa till Max

2012-09-14 kl. 22:17:44

Tycker faktiskt jag gjort ett bra val till barnen i år ! Egentligen ville jag ha en isbjörn of Sweden till Kim men när jag hittade denna så ändrade jag mig faktiskt .

Å till Max så velar jag endast pga priset . Men jag är noga med att mina barn ska ha bra ytterkläder och absolut inget kappahl, H&M eller Lindex ytterkläder ! För dom håller inte alls lika bra i varken slask eller kyla . Dessutom är deras kläder alldeles för dyra för den kvalitén . 799 för en overall från kappahl är inte ok ! Fick en Helly Hansen nu förr 999 så priset kan ingen klaga på !

Många som tyvär stör sig på att jag köper märkes ytterkläder .

Men går nog bli en molo till Max även fast priset är jävligt högt. Men mina barn måste ju hålla sig varma :-)


Farligt god

2012-09-14 kl. 21:55:01

Ja lämna inte denna framför mig om ni vill behålla den ! Farligt god alltså!


Present

2012-09-14 kl. 17:13:06

Fick en krya på mig present av mina underbara barn å man i dag ❤ tack mina finaste älskar er överallt annat på jorden ❤


Vaknar på ett sätt man absolut inte vill

2012-09-14 kl. 13:47:18

Kl 6 vaknar jag av att jag mår så illa . Så illa att jag tokspyr ! Fy fan i helvettet vad jag hatar å spy ! Kände i går att jag inte riktigt var på topp i magen men jag höll ut . Å när vi kon hem från 5 timmars shopping så kände jag att nej fan vad magknip jag har .

Har nu jordens huvudvärk å mår som en överkörd grävling . Ligger fortfarande i sängen. Tur jag har min nya tv och i dag kom tvillingkortet oxå så snart kan jag kolla på alla kanaler här inne . Gudars så skönt .

Annars i går så vart det massa nytt å fint på Ikea :-)

Så nu är det höst fint i vardagsrummet !

Och till kom har vi köpt en ny overall . Å ja det blir en overall ! Tycker alla mamma sitter å gnäller över overaller å att det kan man inte ha till en 4 åring utan det ska vara jacka å termosar ! Nääää där har ni fel ! Men iaf det vart en Helly Hansen med avtagbart innerfoder så på vår å höst kan man ha den som skaloverall . Mkt smart !

Nu ska det bara inhandlas vantar å sånt å så en overall till Max oxå ! Har hittat en från Molo å rainbow så det får bli den . Är kär i den overallen :-)


Lite nytt

2012-09-13 kl. 08:25:29

I går köpte jag äntligen en ny tv till sovrummet ! Shitt vad bra det blev. Helt lagom med en 22 tum där inne . Först tänkte jag att det kanske blir för litet men ehhhh vi provar tänkte jag . Å det vart helt underbart bra. Hade bara blivit blaffigt med en större ! Super nöjd är jag iaf :-)

Å nu efter lämning på dagis åker vi till Ikea å ska köpa nya gardiner . Vi vet exakt vilka vi vill ha !

Ja så lite nytt nu inför hösten är måste :-)


Im back

2012-09-11 kl. 15:50:45

Ja så var man tillbaka här igen ! Känns bra då det är här jag bloggat från allra första början .

I dag startade dagen kl 05.35 så i dag har man hunnit med tvättstuga , storhandling , Apoteket å fika på stan !

Känns bra! Kommer somna invaggas i natt tror jag nog bestämt ! Stoffe ska i väg strax å jobba så jag å barnen blir själva . Blir lugna puckar i dag !

I dag har jag vilodag från träning men kör hårt i morgon igen ! Så skönt att man kommit igång igen . Köpte ett nytt tränings linne i dag som jag tänkte inviga i morgon :-)

Nu ska jag göra nåt riktigt kul , vika in all tvätt nämligen ! Wihooo eller typ inte !


RSS 2.0