Ser fortfarande ut som 18

2011-02-10 kl. 13:37:05
Ja det tackar man för!

I dag när jag gick till kiosken för att köpa lotter så fick jag visa leg! Å herre gud sa jag.. Mer än gärna! Jag som börjar få en liten 30 års kris! Så det måste ju betyda att jag ser fortfarande ut som 18!! Me like! Hon gjorde min dag!

Emma du vet vad jag menar!! Om någon!! Hahah!! Emma jag fick visa leg! Mina rynkor är inte riktigt synliga ännu!!

Å vinter vart det pang bong igen!! Tok snöar å blåser!! Fuck! Men men det är ju bara februari så våren kan man ju inte riktigt kräva på en än!! Tyvär!

Men fan vad jag längtar!! Vill så gärna ha sol å värme å fågel kvitter!!

Jaja!! Nu ska hämtas ett stycke damp från dagis!!

...........

2011-02-06 kl. 16:07:01
Jag har ont i huvvet som fan!! Gahhh!!

Men men!! Jag å Kim har varit ute i solen i dag på en långpromenad.... Det var super skönt! Mer sol nu snälla väder gudar!! Mera sol!! Man blir så mkt gladare då!

Kim har fått dille på pannkakor!! Han har aldrig ätit det förut men nu ska han bara ha!! Efter att hans Farfar Dick gjorde det här i veckan så ska han bara ha!! Helst till frukost lunch middag 7 dagar i veckan!! Min lilla knäppis!!

Jag orkar inte göra nån nytta i dag.. Så jag tänker bara slappa! Om det är någon här hemma som gnäller så gör det själv! Börjar bli lite tradigt att ha en sjukskriven latmask här hemma!! Börja jobba snart tack!

Lyssnar på både gamla å nya schlager dängor just nu!! Vilka minnen man får!! Hahahah!! Vill vara 20 igen för typ bara nån vecka å uppleva allt det där kul igen!! HAHAHA!!

Hmmm börjar jag komma in i en 30 års kris kanske?? Man har ju gjort en del galet alltså!! Men jag ångrar inget bara det jag inte gjort !! Men det får jag göra nu dom nästa 10 åren upp till 40!! Hahah!!!

Ibland är det så skönt att lyssna på gamla låtar å drömma tillbaka å inte tänka på nuet!! Som typ nu när man har en 2 åring som skriker för att han inte får titta på musse pigg 24 timmar om dygnet!!

Jag blir galen på denna musse pigg alltså!! Skulle kunna flå han levande i bland alltså!! Vad är det för fel med att vara ute å leka eller leka överhuvudtaget?? Nej denna musse ska man bara titta på!!

Jajajaa!! Nu tänker jag drömma mig bort en stund!!

Lördag

2011-02-05 kl. 16:59:06
Vakna 7 i morse.... Morrrar hårt!! Hallå det är lördag= sov morgon juhhh!! Men Nej Linda vaknar kl 07.00... Men låg kvar å halv sov lite... Så när Kim vakna så sa jag direkt, Mamma går upp med dig! Pappa får sova en stund till!! Stoffe klaga inte precis!! heheh!!

Så vi gick upp å åt frukost i soffan faktiskt! Det får man göra på helgerna tycker jag :) Så vi kolla på Special Agenten OSO och mös !!

Sen kl 10 då väckte vi pappa !! Sen skulle jag gå å handla köttbullar till lunch men passade på att springa ner på loppisen en sväng å där hitta jag en massa djur till Kim! Det var 2 pojkar i 10-12 års åldern med sin mamma som hade ett bord å pojkarna vart så glada när jag handla av dom.. Handlade för 100 kr å dom vart helt wow! Sen hörde man mamman till sönerna åååå det är så kul att era leksaker verkligen kommer till användning och att ett annart barn kommer bli så glad, Så ge henne djur på köpet !! Hihihi!! Tycker jag va gulligt!!

När jag kom hem med en påse med djur vart Kim helt lyrisk.... Gud så glad han blev!! Alla hans favorit djur oxå!!

Så nu när vi skulle ner å mata änderna på stan så skulle han med sig alla djuren!! Men vi lyckades förhandla om saken och krokodilen, tigern och en Dinosaurie fick följa i vagnen!

Inhandla lite smink när vi ändå var nere och doppresent till lilla Emma! Skönt nu har man det avklarat!

Sen hyrde vi en film oxå... Grown up boys! Får se om det är nåt att ha!! Så det blir bara en lugn å skön mys kväll hos Familjen Nyberg denna lördag kväll!!

I går så åkte vi ner alla till mamma å pappa i Trosa efter jobbet! Vart bjudna på Tacos å en massa fika!! Och Kim fick dampa av sig lite med Benis!! Skönt för han och oss!! Han har ju vart hemma från dagis i 1 v nu så han va lite dampig!

Bjuder på lite kort som Kim har knäppt själv !! Kom på han med kameran en dag!! Hmmm!! Resultatet blev så här:

Vilken fotograf :)

Party time!

2011-02-03 kl. 21:39:13

I lördags var det party!! Awsome!

Syrran å jag drack skumpa å skaka rumpan på berget från 22-02 !! Hell yehhh!!

Fick mig en fylla som hette duga! Det behövde jag kan jag säga!! Kan inte minnas sist jag vart så där full å go!!

Men nu så får det bli lugnt med partandet ett tag!

Skumpa är farligt att dricka alltså! Men Ack så gott det är med bubblor!


Slummra till på soffan!

2011-02-01 kl. 21:28:04
Ja det var precis vad jag gjorde efter jobbet i dag!! Å när jag ligger där å slummrar då kommer min underbara kim å ger mig 2 pussar på kinden! Hur underbart som helst! Sen kröp han in hos mig å klappa mig på kinden å sa ingen fara mamma kim är här!! Åhhhhhhhh hur underbar får man vara.... Jag bara ÄLSKAR MIN KIM SÅ JAG DÖR!Får man vara sötare lixom!!!!

RSS 2.0