HAPPY NEW YEAR

2009-12-31 kl. 16:57:38

Ja vad tiden går fort.... 2010 är snart här! Ser med spänning fram emot det nya året... Nya äventyr med min älskade Kim!

Julen har vart underbar.. Å kim fick många paket av tomten! Han krama tomten tillåmed :)

Bjuder på lite jul bilder... :)Kusin puss!! :)Pimp???Det knackade på dörren!! Å in kom Tomten!Självklart med paket!Wille vart så glad över precis allt han fick! Till å med strumpor! Han skrek av lycka :)Benis va lite blyg för tomten innan han öpnna säcken :)Kim ger tomten en kram innan han ska fortsätta sin långa resa! :)

Nu är det 1 år till nästa jul :) Å vem vet... Tomten kanske kommer då med :)

Men nu är det Nyår! Å det blir jätte lugnt för oss... Kim har 39,1 i feber men han är jätte pigg ändå.. Vi har köpt hem en massa gott.. så det blir bara en massa mys för oss... Supa å härja får resten av världen stå för!

Gillar inte att dricka när barn är i närheten så vi har Trocadero att skåla i! :) Kim har fått festis å muffins :)

Hoppas att ni alla får ett gott slut å ett GOTT NYTT ÅR!


God Jul

2009-12-24 kl. 08:53:43

Nu är julen här! Snön ligger vit på taken,endast tomten är vaken! Å jag.. :)

Jag sitter på jobbet just nu.. Jobbar till kl 13.. SEn är det julledigt för min del! Va till Nacka Forum i går å handla det sista.. Jag å syrran va inne till det öppna.. Åt en frukost i lugn å ro.. Sen vart det shopping i 6 timmar! Vi va helt slut när vi kom hem.. Men centrumet va mkt bra.. :)

Lille sysyster jobbar till 14,jag till 13 å mamma till 18.30.. Nästan hela familjen jobbar på julafton! Det är vi som håller sverige rullande.. ;)

Ska bli skönt att få komma hem till Trosa sen å få njuta av alla våra söta barn å syskonbarn, mamma, pappa,syskon med respektive...

LÄngtar,längtar... Hoppas att alla blir nöjda med sina julklappar:)

Jag önskar er alla en riktigt GOD JUL!


MIn tur att vara sjuk!

2009-12-21 kl. 13:22:30
Inte ska väl jag klara mig från alla baciller som kommit hem från dagis!

I går morse när jag stog i duschen för att åka till jobbet så spydde jag hejdlöst ner hela duschen,golvet å skurhinken... Bara någon timma senare kom halsont,snorig som fan,värk i hela kroppen,ont i halsen ,ont i huvudet... Ja allt kom verkligen på engång... Jag sov hela dagen i går.. Va uppe vid halv 2 kl 17 sov jag igen.... I dag har jag sovit till 12... Jag är verkligen helt sänkt...

Kul om mna mår så här på julafton... När snön äntligen har kommit så blir man sjuk... Så typiskt..

Fixa allt som ska innnan julafton är såååå långt borta just nu... Orkar inget alls!! Hoppas hoppas jag är bättre till på onsdag för då ska ju jag å syrran in till stockholm å jul handla dom sista klapparna!!

nu orkar jag inte skriva mera...

HOST HOST

39 i feber

2009-12-14 kl. 19:47:01
Ja då va vi tillbaka på ruta 1 igen!! Kim har feber å sjuk IGEN!

1vecka på dagis å så sjuk 2 v.. så har det hållt på nu sen i oktober!! Orkar inte längre.. Jag orkar verkligen inte med detta ständiga jagan på barnvakt för å slippa vabba! Sömnlösa nätter å medeciner som ska ges 3 gånger om dagen å ditt å datt!!

Sitta inne å inte göra något.. Så tråkigt...

Nu ska ja baka lite jul kakor... Äntligen fått receptet på mormors finska kakor.. ska ta å prova på å göra dom... Hmmmm undrar hur det kommer att gå.... Bara mormor som gjort dom innan ju.... Mamma prövade i föörgår men hon vart inte nöjd.. Så får se hur jag kommer lyckas... :)

Blogg trött!!

2009-12-11 kl. 15:25:39
Nä orkar verkligen inte skriva... Har vart på jul fest å vart kanon,full som en kastrull!!!... Skit kul va det... Dansa å sjöng å snappsa... jobbar till 16 i dag.. Bara hem å hämta kim direkt från dagis.. Stoffe jobbar i natt..

Kvällen blir fredagsmys med Idol finalen!!

I morgon ska jag å syrran å lill benis ut på shopping runda å fika.. :)

Ne det var allt för nu!!!

En dag på jobbet!

2009-12-05 kl. 08:50:46
Just nu sitter man på jobbet en lördag morgon! Gick upp kl 6 i morse... Sov som en kratta i natt! Hade världens mardrömm om ormar... fy... Jag som har en sån orm skräck! Va helt svettig när jag vakna..

Jobbar till kl 13 i dag... Sen tar jag bussen över till ikea å toys r us! Inhandla lite klappar.. Tänkte vara tidigt ute i år! Alla andra år han man handlat dagen innan julafton... Orkar inte stressa i år känner jag!

Kim börjar sakta men säkert bli bättre.. Feber fri i går iaf.. Då passa vi på att gå ut en sväng å leka lite.. Hoppa i vatten pölar å lekte titut bakom träden.. Det tyckte han va jätte kul!

Jobbar i morgon igen... 7-19... lång pass... men jobbár man helgen kan man lika gärna jobba ordentligt!

Idol i går då.... Vilken skräll att Erik å Tove fick sjunga om... Jag trodde ju att Erik va given att gå till final... TRodde verkligen att Erik å Tove skulle gå vidare.. Men Tove va inte bra i går... Men därimot Erik va ju så super.... Shitt va han gjorde Run to the hills bra.... Helt sjukt bra... Ska bli kul å se finalen nästa fredag... Hoppas ju på att Erik ska vinna... Men har en känsla av att Calle säkert tar hem det...

Men vad gör det.. 2:an går det ju alltid bättre för ändå!

Jaha vad ska man hitta på nu då??

Blåbärs soppa är bra grejjer det!!

2009-12-01 kl. 20:01:33
Det tycker iaf min underbara son!!


RSS 2.0