Julskinka!

2011-11-26 kl. 12:26:24

Fan vad gott det är! I kväll ska vi göra en! Jag å Stoffe har alltid gjort en på första advent sen vi vart tillsammans för snart 8 år sen men i morgon så jobbar han så vi har lite första advent i kväll i stället ! Stoffe är förste skink lagare! Har varit hans uppgift i 8 år :-)

Hans grupp vann tunnbrödrulle cupen i går! Första pris 1 toa borste! Haha! Ja vad säger man om vuxet dagiset!

I natt vakna Kim kl 5 å ville gå upp! Vilket inte mamma ville alls! Jag somna inte fören efter 2 i natt å därimellan upp på toa ett antal gånger! Så när Stoffe kom hem i morse sa jag bara , han är din! Natti natt! Så när jag vakna kl 11 va det tomt här hemma!

Då hade dom åkt upp Vallentuna brandstation å bytt till vinter däck! Kim for runt som en skållad råtta där inne! Spela bandy, träna om vart annat! Så nu ska jag softa tills dom kommer hem ! :-)


Å åka pendeltåg

2011-11-25 kl. 20:09:52

Japp det gjorde jag å Kim i dag ! Å han vart så glad! Han älskar att åka tåg nämligen ! Sitter still å tittar ut å sen charmar alla på tåget! Unga som Gammla , tjejer som killar ! Så gulligt! Vi va upp till högdalen å skulle kolla på när pappa Stoffe innebandy cup med jobbet ! Men Kim vart så rastlös så Stoffe fick köra oss i pausen till tåget ! Sen när vi kom hem skulle vi göra våfflor men orka! Nej så vi gick å köpte pizza ;-) det får man unna sig i bland !

Va även på akupunktur i dag igen! Å tack å lov att det finns! Jag blir en helt ny människa av det ! Me love it!

Kim somna nyss så nu ska jag mysa upp mig i soffan med julmust , godis å min one piece:-)


Max

2011-11-23 kl. 22:59:34

Köpte ett par tossor till Max i dag på hemtex:-) tänkte han ska ha på sig dom när vi åker hem från BB !


Duktiga Kim

2011-11-23 kl. 22:57:47

Kim har lärt sig höger och vänster ! Så duktig! Han tar fram höger arm å säger höger arm, tar upp foten å säger höger fot ,nu svänger vi vänster å tar fram vänster arm och vänster fot! Jag är imponerad faktiskt! Han är ju bara 3 år!


Glömde

2011-11-20 kl. 18:03:16

Kim köpte ju en liten julgran oxå som han ville ha stå i fönstret:-)


Inget spec

2011-11-20 kl. 17:56:30

Idag tänkte vi åka ut till till taxinge julmarknad men eftersom det regna å va grått å trist så strunta vi i det! Vi gick till loppisen å kolla lite men fy så dåligt det blivit där! Rörigt å dyrt å nä! Så vi tog bilen till moraberg i stället ! Kim va så duktig! Inte ett tjat i någon affär alls! Å ville han ha något så fråga han snällt å sa vi nej så ställde han tillbaka det så fint! Min duktiga pojke! Det va jätte mkt folk där så skönt att vi köpt allt nu innan advent då kommer folk å slåss där inne! Så nu har vi en fin ljusslinga på balkongen ! Lite annat fint vart det oxå! Kim köpte en tomte luva, ljusstake å en liten tomte! Och så köpte vi 3 saker till men vad det är får ni se på posten !

Nu blir det hemma gjorda hamburgare å söndags mys resten av kvällen !


Lykta

2011-11-17 kl. 15:09:02

Dessa två fick flytta in hos oss idag ! Från Saga Form! Dom är ju så fina ! 70 % va det på dom oxå:-) ingen blir gladare än jag när man fyndar billigt!


Max

2011-11-17 kl. 00:14:52

Mamma längtar efter att få hålla dig min lilla bebis ! Din storebror längtar ihjäl sig efter dig ska du veta! Han frågar å pratar om dig varje dag!


Godnatt

2011-11-12 kl. 23:16:29

I kväll efter badet vid 20,00 när Kim skulle gå å sova så la han sig på golvet nedanför fiskarna , för han ville sova nära dom! Men lilla gubben det går inte , kom nu så lägger vi oss i sängen! Men han vart så ledsen han ville inte lämna sina fiskar! Så han fick somna i soffan nära sina fiskar å då vart han så nöjd å somna på 5 min ! Mitt lilla hjärta ! Ååååå vad jag älskar min underbara unge!


Puss

2011-11-12 kl. 08:52:30

Kim pussar sina fiskar :-)


Kims fiskar

2011-11-12 kl. 08:44:00

Kim är över lycklig över sina fiskar:-) han somna ju i går på vägen hem från Gnesta när vi hämta fiskarna så han hann ju aldrig se när det vart klart! Så i morse när han vakna å fick se sitt akvarium vart han sååå glad å direkt satte han sig å beundra alla fiskar å så gav han dom dom mat:-) mitt lilla hjärta! Så nu ska vi inhandla ett piratskepp å ha i å en skatt kista å lite mera fiskar!


Faaaan

2011-11-11 kl. 12:00:47

Tappa min iPhone i dag så glas helvettet sprack! Fan fan fan! Å försäkrings bolaget Folksam vill inte betala för Telia vill inte ge mig en inbytes telefon! Är så jävla arg! Å sjukskriven som man är så har man inte råd å köpa ny precis! Å så fyller en massa år oxå! Hur ska jag ha råd? En fyller 30 å en fyller 1 å en fyller bla bla å så är det jul snart å så ska vi ha bebis! Gahhhh blir galen ! Men som vanligt så får jag sätta mig själv sist å köpa presenter till dom som fyller år så blir det Inge gnäll om att jag är snål! Blir galen! Är så arg just nu så det finns inte! Kan ju köpa en telefon på abonnemang men Kristoffer säger att han ska ha en ny telefon! Så jag får helt enkelt vara utan telefon ! Jävla skit dag detta är ! Skulle aldrig gått upp i morse!


V31

2011-11-11 kl. 11:09:16

I dag går jag in i v 31 ! Max magen växer så det knakar:-)


Jag kan gå!

2011-11-10 kl. 22:41:05

I dag har jag sovit länge å vart på akupunktur! Kim vakna 05,40 men Stoffe gick upp med honom så jag somna om! Sen vakna jag kl 8 igen men då höll Kim på att göras i ordning till dagis så ville inte störa! Efter Stoffe kom tillbaka efter lämning så kröp vi ner i sängen! Å vi båda somna! Vakna halv 12! Såååå skönt! Så vi gick upp å duscha å åt lunch sen åkte vi till sjukgymnasten! Dax för akupunktur ! Ville ha med Stoffe in för jag var lite nervös! Det gjorde helvetets ont när hon satte nålarna å när hon vred på dom! Men vad värt det va smärtan! För jag har kunnat röra mig normalt i dag å inte haft ont! Helt galet! Så passade på att ta en liten promenad faktiskt efter att jag kastat ner killarna i badkaret! Hehe! Så nu ska vi köra 2 gånger i v fram till snittet !

Å i skrivandets stund får jag en skön fotmassage av min underbara man !

Älskar dig min Kristoffer mer än det finns ord!


Sötaste ungen i världen

2011-11-08 kl. 23:06:21

Får man vara mer söt å underbar?


Akupunktur

2011-11-08 kl. 17:19:50

Det ska jag på nu på torsdag! Ska bli intressant å se hur det fungerar! Ska gå på det 2 gånger i v fram till förlossningen ! Spännande!

Å i dag hade dom ju stängt av vattnet å värmen igen mellan 7-17 å jag som bara måste duscha på morgonen får ju panik om jag inte får det! Så tur att man har kort på Sydpolen så jag kunde åka dit å duscha! Vägra åka till sjukgymnasten oduschad ! Huvva!

Å efter det vart det storhandling på Willys så nu ekar inte kylskåpet längre! Hurra!

I morgon har Lill fisen maskerad på dagis så han är så mallig nu när han ska få ha sin pirat dräkt till dagis :-) sötnöt han är då !

Nu ska Lill skiten ner i badkaret !

Adios!


Morgon mys

2011-11-06 kl. 15:04:04

Mina killar har morgon mys i soffan


Aquaria vattenmuseum

2011-11-06 kl. 15:02:00

Dit åkte vi i går hela familjen Kim tyckte det va jätte kul! Alla hajar å pirayor å allt som hör vatten livet till! Det va inte alls stort men Kim älskade det! Vi va där i 2 timmar å sprang runt! Å självklart vart det en fika oxå! Kim ville ha en kanel bulle men han skulle även smaka av min å stoffes choklad kaka :-) han skötte sig exemplariskt å Inge gnäll eller tjat!


Tjuvstart

2011-11-03 kl. 17:11:16

Kim tjuvstartade lite med fredags myset;-) kunde inte säga nej till honom för han har vart så gooooo mot sin sjuka lilla mamma!


Omeprazol

2011-11-02 kl. 12:32:23

Jag har fått den hemskaste magkatarren ever! Jag har tuggat vidriga gaviscon som en tok men inte hjälper det! Har typ druckit filmjölk, å det blir bara värre! I natt satt jag på toa kl 3 å tugga gaviscon som en tok för att inte väcka Stoffe! Somna om runt halv 6 död! Ringde min barnmorska å berätta hur jag mådde! Å att jag kan inte äta klart antibiotikan mot urinvägsinfektionen för min mage brinner! Ja du får avsluta den då å tyvärr finns det inget man kan göra mot magkatarren ! Gissa om jag vart arg å ledsen! Jag orkar inte må så här! Ligger ju bara i sängen å vrider mig! Ringde lillesyster som har känslig mage å tänkte att hon kunde ge mig lite tips!


Men eller hur! Samma svar där typ! Linda jag vet hur du mår men jag är ledsen! Det ända som hjälper är omeprazol men det får du inte äta då du är gravid å det är bara läkare som kan skriva ut det!

Så jag ringde förlossningen å fick så klart prata med en BM å hon sa ju samma sak ! Nej du får tugga gaviscon! Då ledsna Linda kan jag säga! Jag sa det att jag dör av smärta! Jag orkar inte! Jag kan inte ens äta min antibiotika för min mage brinner! Då prata hon med en läkare å han ordinerade omeprazol! Tack å lov! Jag orkar inte 1 SEK till alltså! Jag är helt död! Kan det inte bara bli 12 jan nuuuuuuuu! Hela nov å dec kvar! Suck! Nu vill jag ha nåt att se fram emot så tiden går lite fortare men det är ju inte det lättaste när man är sjukskriven å pank!

Tur jag har min Kim som får mig å le varje dag ! Å jag smälter när jag ser han sova! Han är så fridfull! Mitt hjärta!


RSS 2.0