Fullt upp

2012-02-27 kl. 13:30:46

Ja det är det hela tiden ! Hinner inte med bloggen som jag önska att jag gjorde !

Men i kväll ska jag sätta mig ner å ägna lite tid åt den !

För nu hinner jag inte! Jag å Kim ska måla hans pall! Han vill ju ha Samma färg på sin stol som hans bästis Alexander ! Svart !

Så nu ska vi måla den !


Rutten potatis

2012-02-20 kl. 10:40:33

Ja det va det i eldorados pyttipanna jag köpte på Willys ! Va en massa svarta potatis bitar i den ! Fick plocka bort en massa ! Så jag ringde till deras kundkontakt å klaga lite snällt !

Vart jätte vänligt bemött å dom beklaga verkligen felet !

Som plåster på såren fick jag i dag hem 2 st värdecheckar !

Tack å bock för det !


Xtra kilon

2012-02-20 kl. 10:20:52

Ja det har man ju en del av efter förlossningen ! Så nu i dag börjar kampen mot kilona ! Har sagt ett år ! Så på ett år ska 15 kilo lämnat min kropp ! Fast blir glad om det bara blir hälften av det ! Gick upp 13 kilo med Max å 8 kilo har jag gått ner ! Så 5 kilo kvar av det !

Resten är bara välbefinnande snygg kilon som ska bort !

Tur jag har min Sandra som gymmar som en tok å är riktigt duktig på att åka i väg ! Vi har ju kort på Samma ställe å bor mittemot varandra! Kan inte bli bättre!

Å så fort Lollo klämt ut sim bäbis så blir det barnvagns promenader !

Har i dag börjat med nutrilett så bara middag kommer att intas för min del !

Får se hur det kommer gå !

Fast det är bara 6 v sen snittet så det blir mkt lugn träning ! Får bara göra sittande övningar utan vikter ! Men all motion är bra motion !

Så önska mig lycka till !


Ikea, slappa å melodifestival

2012-02-19 kl. 12:55:43

Ja i går åkte jag med Annica till Ikea! Hon skulle shoppa lite till sin 30 års fest som är på lördag den 25 ! Så jag haka på utan barn ! Å det va riktigt skönt!

Vart lite smått å gott i den gula påsen !

När jag kom hem vid 18 tiden va det ingen hemma! Stoffe hade åkte ner till Trosa med barnen! Kim skulle Sova där !

Så när han kom hem med bara Max så kände man direkt att Kim lämnat ett tomrum! Blir så tyst när han inte är hemma!

Men det var skönt att vila öronen lite! Så jag å Stoffe laga sen middag å kolla på melodifestivalen ! Å den sög ju som vanligt !

Behöver inte kommentera det! För dom allra flesta svenskar vet nog vad jag menar!

Så i morse när jag å Max klev upp så va det lugnt å Skönt! Kim hos mormor å morfar å Stoffe på jobbet !

Så vi har bara slappat! Gått i one Piece lääääääänge! Det är ju så skönt!

När jag sitter å matar Max så får jag ett mms av mamma! Å jag börja skratta så ersättningen sölar ner stackars Max !

Får denna bild med texten RÄDD FÖR ATT BLI KNOCKAD!


Norrland

2012-02-16 kl. 18:06:08


Då va det dax igen !

2012-02-15 kl. 08:47:36

Flyg ångesten är här ! I dag ska vi flyga hem ! Vilket ska bli skönt å få komma hem ! Men denna flygning alltså ! Varför ska jag vara så rädd ! ? Det är helt sjukt ! Vill bara kräkas ! Mår illa å skakar som ett asp löv !

Å det jobbiga är att ingen tar en på allvar! Utan skrattar åt en å förlöjligar en !

Varför gör ni det? Det sårar faktiskt ! Jag är förbannat stolt över mig som lyckats flyga hit så nu får vi se om jag kan ta mig hem oxå !

Annars så har blogg.se legat nere hela v vi vart här ! Har inte kunnat lägga upp bilder eller nåt ! Så bilder kommer i kväll eller imorgon !om vi inte störtar i dag !

Fyyy vad jag mår dåligt just nu !


Framme

2012-02-10 kl. 22:24:08

Ja nu är man framme ! Flygresan var en mardrömm som vanligt ! Snöa å blåste så klart !

Sov inget natten innan då Max va kinkig så 1 1/2 timma fick jag sova när Stoffe kom hem ! Å vaknar sen med jordens ångest å panik å Oro å allt ! Hade bestämt mig att jag å Max skulle stanna hemma ! Men ringer till lille syrran Ida för om det är ngn som förstår mig så är det hon ! Har hon alltid gjort för hon är lika flygrädd som jag ! Å det är så skönt att prata med henne ! Så hon fick mig på andra tankar. ! Hoppade in i duschen å gjorde mig klar !

Max första flygresa gick kanon ! På flygplatsen fick han träffa sin första kändis :-( Lena ph ! Haha!


Så här kommer det bli

2012-02-08 kl. 17:21:09

Att alliansen aldrig ger sig med sina vidriga saker! Jag å Stoffe kommer aldrig kunna njuta av pension å gå i lika tränings overaller ! Utan kommer sitta på jobbet med hörapparat å löständer ! Kul liv ! Bara för den idioten har en fallskärm å kommer ligga på en strand i Bahamas med en kappsäck full med guld pengar !


Ångest

2012-02-08 kl. 15:51:38

Ja den tränger sig på nu inför flygresan i morgon ! Fyyy jag är så flygrädd ! Varför utsätter jag mig för det här ! Jag fattar inte ! Absolut sista gången nu! Ja om vi störtar är det ju faktiskt sista gången !

Tänker inte vara snäll å tänka på alla andra i denna fråga ! Jag är flygrädd utav helvette å det är inget jag kan göra nåt åt !

Snöar det i morgon är bus väder då sätter jag mig inte på det där planet PRONTO !!!


På vägen hem

2012-02-07 kl. 17:23:02

Ja då vart det ett stopp i lekparken efter dagis ! Jag å Max hade varit å handlat innan så ett litet stopp passa bra! Max Sov ju i vagnen så gott !

Kim ville jag skulle klättra med honom i klätterställningen men där går gränsen för mig! Mkt kan jag leka men klättra det är nåt jag lämnat över till pappa !


Grus grus å åter en massa grus!

2012-02-07 kl. 13:40:53

Varför ska det grusas så mycket? Jag blir så less! Så fort det kommer en snö flinga så ska ett ton grus ut på vägar å trottoarer ! Går ju inte dra barnen i pulka eller snowracer ! Har redan förstört 1 pulka ! Å snowracern är jag livrädd att den går sönder ! Kostar ju 700 kr !

Å man ska värna om miljön! Ja låt det då vara vinter å förstör den inte! Stackars barn ! När det äntligen kommer lite snö ja då ska det förstöras med allt detta grus !


Trosa , klippning å lekdag!

2012-02-06 kl. 12:02:43

Ja i lördags va vi i Trosa hela dagen ! Mamma fyller ju år den 10 feb men då är vi i Norrland så vi fira henne lite tidigare ! Hon fick ett varsit örngott av Kim å Max som det stod worlds greatast grandmother på ! Å ett present kort på en klippning hos Annica av mig å Ida !

Hon bjöd på tårta å kaffe !

Jag själv unna mig en klippning hos Annica oxå ! Vart super nöjd som vanligt !

Sen på kvällen så gick jag över till Annica å snacka lite skit ett par timmar !

Då bestämde vi att vi skulle ta våra barn till lekslottet på söndagen ! Så vid 11 kom Annica å theo å så åkte vi till lekslottet ! Stoffe å Max var hemma !

Barnen busa som bara den medans vi satt å fika i lugn å ro ! Hur skönt som helst !

Avsluta dagen på donken ! Killarna sa att deras magar ropa efter hamburgare !

Tyvärr vart det inga kort från dagen ! Va så mkt folk på lekslottet plus att dom knappt va stilla !

Fick ett varsit kort från donken bara !

Kim va helt slut från gårdagen så vi försov oss i morse ! Vi vakna kl 9 å då börjar han på dagis ! Så vi vart lite sena !


Lekparken å bus!

2012-02-04 kl. 11:21:27

I går va ju Kim ledig från dagis ! Det är han varje fredag nu så länge jag är mamma ledig! Så det va lite konstigt att vara hemma själv med båda barnen! Man har inte riktigt tagit in än att man är 2 barns förälder! Stoffe jobba ju så det var vi 3 här hemma!

Det gick bra förutom att jag märkte på Kim att han började bli rastlös efter lunch! Man hinner ju inte riktigt med å leka med honom!

Så klädde på båda barnen varmt å mig själv så klart! Så gick vi ut i kylan å lekta! -14 grader å snöa! Drog Kim på snowracern en stund å sen stanna vi till i lekparken! Å det uppskattades av Kim! Å det behövdes verkligen !

Barn blir ju trötta på ett så skönt sätt av ute lek !

Efter 1 timma började han å frysa å ville gå hem! Sagt å gjort! Vi hade ju stannat till på kiosken innan å köpt oss en varsin choklad bit! Så det passa bra å komma in lite frusna å trötta å ära en liten choklad bit i soffan under filten :-)

Va faktiskt en riktigt bra å härlig dag helt själv med dom små liven !


........

2012-02-04 kl. 11:09:11

Varför går det inte att kommentera mina inlägg? Jätte konstigt ju!


Träna

2012-02-03 kl. 13:15:14

Gud vad jag längtar tills man får börja träna! Är uppriktigt sagt less på att se ut som ett fetto! Denna äckliga mage måste bort! Ser ut som jag är gravid i v 25 ! Blandat med fett! Så äckligt! Blir äcklad av mig själv! Så orättvist att vissa som fött 50 ungar å dom ser ut som fotomodeller å jag som ett hängbuks svin! Usch usch usch!

Jag verkligen skäms !


Sova

2012-02-02 kl. 23:36:32

Varför är barn så söta när dom sover? Barn ser så fridfulla ut! En annan ser ju ut som ett fyllo ! Haha!

Kolla in denna sötnos ...


Visst är jag

2012-02-02 kl. 13:58:31


Max <3

2012-02-01 kl. 15:52:56

Idag är det ingen vanlig dag för i dag har Max sin första namnsdag !

Hurra hurra hurra älsklingen <3


Urinvägsinfektion igen

2012-02-01 kl. 15:50:42

Jag har sån tur jag ! Alltid är det något ! Suck AB ! Har så jädrans ont så jag dör ! Har grinat hela morgonen typ! Detta är den värsta U-infektionen jag haft i hela mitt liv! Fy Fabian vad ont det gör som Pippi skulle sagt !

Så ännu en antibiotika kur då!

Hej magkatarr får vi säga då ! Välkommen ännu en gång !

Jag ruttnar !


Kaffemaskin

2012-02-01 kl. 13:03:45

Såg i Elgiganten bladet att just den 31/1 sålde dom kaffe maskin för enbart 399 ! 60% rabatt alltså! Å jag har länge velat ha en men på tok för dyrt för min del ! Snål som man är! Men i går tänkte jag !
Hur ofta lägger jag något på själv! ? Unnar mig något!? Blir det pengar över så får pojkarna alltid något! Eller Kristoffer!

Så tänkte att nu är det min tur! Gick först in på rusta å det skulle jag ju inte ha gjort! För medans vi var där inne så vart alla slut sålda! Som vanligt ned min tur ! Vart så jävla ledsen ! När man bestämt sig för att unna sig något ja då är det klart att det tar slut mitt framför ögonen på en :-(

Vi åkte till kungens kurva i hopp om att dom skulle ha någon kvar!

Å hör å häpna det fanns massor kvar!

Glada Linda !


Djurgården

2012-02-01 kl. 12:51:56

Ja inte går det bra för dom! För att slippa kvala så måste vi alla Djurgårdare visa vårat stöd! Vi kan inte bara vinna med dom utan förlora oxå ! Men nu har vi förlorat lite väl mkt å därav behöver dom oss evigt trogna djurgårdare!

Kim hejja så det stog härliga till i går! Men det räckte inte hela vägen fram:-(

Men huvudsaken är ju att han fanns där för sitt lag !


RSS 2.0