TA MIG HÄRIFRÅN!

2010-02-16 kl. 15:12:20
Måste verkigen få komma bort ett tag nu! Jag orkar inte detta längre..... Bara få tänka på mig själv,sovmorgon,äta i lugn å ro,slippa städa,tvätta,laga mat... Ja allt det där...

Är så otroligt trött på alla sjukdommar som bara löser av varandra.... Ge mig lugn å ro...

Kan inte minnas senast jag hade tid för mig själv... Har inte umgåtts med någon sen innan jul... Har inget socialt umgänge för 5 öre...

Jag förfaller sakta men säkert... Ge mig luft...... Allt är bara fake.. Detta påklistrade leendet...

Men det är ju tabu för oss svenskar att må dåligt.. att tala öppet om det så är man misslyckad...

Detta ekorrehjul alltså... Gahhhhh!!!!!

-2,2 KG

2010-02-12 kl. 13:43:07

Jag har gått ner 2,2 kg och 10 cm i midjan, 5 cm på benen å 3 cm på armarna!! ;) GLAD!

Det lönar sig att vara nyttig.. Hehe!!

Inget godis å läsk elelr saft på över 1 månad... Vi köpte hem en cola förra fredagen när kim var magsjuk.. Jag å stoffe tog ett glas men det var så äckligt.. Det smaka jord.. Flaskan ligger kvar än i kylen.. Dricker bara vatten och så färskpressar jag egen juice varje dag...

Jag är så mkt piggare å sover så mkt bättre nu förtiden.. :)

TRäningen går riktigt bra...

Snart i väg å jobba då... Mats passar åt mig till 17 då stoffe är på syrgas utbildning på BK! Då kim är lös i magen än så får han inte gå på dagis.. Så skönt att jag fixa passning så jag slapp vabba!!

Nä nu gnäller Kim....  Got to go!!!


Ny vagn

2010-02-09 kl. 18:44:38
I dag va vi å köpte en ny vagn åt kim! Vart en sitt vagn.. Brio så klart.. Älskar Brio! Vart en svart med med sväng bara hjul.. Tack gode gud att det fanns... Vill verkligen inte ha en vagn med fasta hjul.. så klumpigt att dra runt på... Vart kär på en gång i vagnen.. Så nu är den hemma å glänser.. Å kim tyckte det va jätte kul med en ny vagn..

Äntligen sitter han rakt å fint... :)

Nu är kim hos mormor å morfar.. Han ska sova där till på torsdag... Vi jobbar å han har fortfarande vatten diare så han får ju inte gå på dagis.. Så han blir nog bortskämd där nere...! Vi kan verkligen inte vara hemma nå mera nu.. Ekonomin pajjar ju ihop totalt... Tack snälla mormor å morfar..!!

I helgen stog jag å mamma på loppisen här i södra å sålde i väg en massa skräp... Helt sjukt vad folk handlar... drog in nästan 2000 :- INte fy skam det på gammalt skräp... Som 70 tals lampor å syskrin å en massa fula tavlor.. Hahaha!!

Jag å mamma bara rensa allt i våra hem... Men det va fan kul alltså.. Vilka människor det finns alltså.. Å herregud!

Så nästa helg kommer vi nog stå igen tror jag...

Nu ska jag ta å vila en stund på soffan... Ska i väg å jobba natt!! Börjar kl 23-07.15...


Japp nu kom nästa fontän!!!

2010-02-04 kl. 23:21:34
Ingen ide att lägga sig inte.. Kim å stoffe sitter nu på toa å inväntar nästa fontän... Å jag skurar golven å byter ut alla handdukar å sånt...!!!

Våran Tur!

2010-02-04 kl. 23:13:02
Ja då var det våran tur att spy å skita lite då!!! Kim vakna för en stund sen å spydde, Han är blek som ett spöke å fiser jätte mkt!!

Jag trodde vi hade klarat oss.. men icke då... Nu vet jag ju att jag kommer att åka på det.. Så jag ligger bara å räknar ner till den första spyan... Gahhhhh vad jag hatar magsjuka... det är så äckligt....

Jag skulle aldrig ha yttrat mig om att vi klarat oss från skiten... Arg på mig själv...

Å jag som hade en massa planer för helgen å i morgon... Men som vanligt när jag äntligen ska göra något så går det åt helvette!!

Å så sluta flina ni 3 som brukar läsa bloggen av ren nyfikenhet å för att ni inte har nå liv... Ni vet vilka ni är!!!


Nu ligger Kim å Stoffe i soffan å kramas å tittar på tv... Blir en lång natt det här....

Gahhhhhhh!!!!!

Todeliduuuu!

2010-02-02 kl. 09:57:40
Ja jag orkar typ inte blogga nuförtiden... Har så mkt annat att stå i... Håller på att renovera å jag har problem med käken så sprungit fram å tillbaka till tandis.. Käkat smärtstillande å ja jag vet inte vad...

TRäningen ligger ju på is tyvär.. Pga pencelin kur å bla bla... Hoppas på att få må bättre snart så man kan sätta i gång...

Men jag har hållt mig till nyttig mat å inget socker.. Så jag har iaf gått ner mer ändå.. Har inte smakat en läsk,saft jouce på 3 v.... Jo jag har iof gjort färskpressad... Å det är ju så gott... Mummms!! Å såååå nyttigt..

Kim han babblar på... Nu säger han äpple( päppe) Å kacka (macka) Går så fort med alla dessa ord... Han har gått på dagis i snart 2 v utan att vara sjuk... peppar peppar.... Han bara älskar dagis... Han kutar in å struntar  i oss... Vi får inte en en hejdå kram inget.. hehe!!

Har beställt en tapet till sov rummet... Blir en fond vägg å sen grädd vitt!! Kommer bli super...Vad Tycks!??

Och så blir det denna stol inne i rummet i ett hörn !Ja men det kommer bli skit snyggt när allt är klart... Ska försöka hitta nån maffig lampa oxå..!!

Det får ta den tid det tar... Nu är vi iaf i gång med allt....

Nu får det bli en dusch å lite pyssel....

Have a nice TISDAG ALLA!!!


RSS 2.0