Operation städa toa

2012-10-29 kl. 21:54:01

Ja i dag har jag skrubbat varenda kakel platta å list å rör :-) luktar super där inne nu ! Haha

Funderar på att skaffa ett ute dass till Stoffe ett tag så man får njuta av den rena toan ett tag ! Hahaha !!

Nä men skämt å sido så har det varit en tvättar å städar dag i dag ! Passa bra då barnen är hängiga å skit väder ute ! Blåser ju storm å regnar å svin kallt !

Jag å Kim har pyssla lite i hop iaf ! Mys pys ! Resultat en sjörövare !

Min duktiga lilla pyssel kille ❤❤

Nu bakas det bullar ! Kim är ju galen i bullar så jag lova honom lite bullar i morgon när han vaknar ❤


Hyfsad lugn natt ändå

2012-10-29 kl. 09:18:15

Kim va helt slut i går . Det förstår man då han hade såna diarrér stackarn ! Varannan gång hann han inte till toan utan det bara kom i jalingarna stackarn . Å han skämdes å vart så ledsen stackarn !

Han somna på 5 röda vid 9 å vid 22 vakna han helt hysterisk å hade gjort ner sig i sängen !

Förklara att det gör inget . Att när man är magsjuk så händer sånt å att även vi vuxna kan göra på oss . Tyckte så synd om honom . Han somna om i soffan tillslut och sen va han lugn hela natten .

Ringde 1177 om lite råd å tips så det ska följas i dag för att få ordning på magen .

Min älskade lilla sjukling ❤❤


Ett varmt bad

2012-10-28 kl. 18:25:24

Det är jag tok värd efter denna skit dag ! Ja skit dag bokstavligt talat ! Det enda jag gjort i dag är å torkat bajs å bytt bajs blöjor !


Som vanligt

2012-10-28 kl. 08:31:07

När jag är själv med barnen så ska det alltid vara något ! Nu är båda barnen dåliga i magen!dom turas om att skita ner sig !

Alltså det är helt sjukt ! Varför varför varför ?

Känns bara som att jag vill packa min väska å ta en sista minuten till Bahamas !

Det är Inge kul längre ! Jag får aldrig njuta av mina barn utan bara slita ut mig ! Missförstå mig rätt nu ! Klart jag njuter av mina barn ! Men just när jag är själv med barnen hela dygn å dagar å nätter så har vi aldrig mys utan bara en massa sjukdomar å man får slita som ett djur !

Så jädrans orättvist !


Snöööö!

2012-10-26 kl. 23:09:27

I går snöa det här ! Kom lite vitt puder som la sig på backen faktiskt ! Kim var helt lyrisk å super glad över att det snöa men var så besviken i morse när allt var borta :-( lilla hjärtat ❤


Det första steget

2012-10-23 kl. 20:19:35

Ja i lördags tog Max sitt första steg ❤ men i söndags så gick han ca 6-7 steg hemma hos sin gudmor Annica ❤ min bebis har blivit stor ! Han är ju bara 9 månader !


Rensa rensa rensa

2012-10-23 kl. 20:16:26

Ja men gudars vad vi rensat här hemma ! 3 förråd å 100 kvm hemm! Tror det är vi som fyllt hela containern ! Haha !

Men nu ser det ut som 7 svåra år å 1 nöd år här hemma ! Saker överallt ! Släng å spara lådor ! Men snart är det klart !


Ska bli så skönt när allt är klart !

Men i morgon blir det en liten paus ! För då blir det lite shopping ! Måste ju in med lite nytt nu när det gamla åkt ut !


Barnbasar

2012-10-21 kl. 21:36:23

I går stod jag på baenbasar å sålde av lite kläder å leksaker ! Det va inte så mkt folk men trots det så drog jag in 1830 kr :-) så nya kläder ska inhandlas för dom pengarna till grabbarna :-)

Fina Ulrika med bebis magen kom å höll mig sällskap å hjälpte mig !

Sen på kvällen vart det tacos mys :-)


Hotell transylvania i 3D

2012-10-20 kl. 15:50:54

I går åkte jag å Kim på bio med Annsofie å zack ! Vi gick å såg hotell transylvania i 3D ! Den var verkligen super bra ! Kim älska den å skratta som en tok . Det gick bra å se 3D fast i bland åkte glasögonen av . Så lite jobbigt tyckte han det var . Men nu har vi provat det .

Som vanligt vart det Mc donalds innan :-) har blivit som en liten tradition :-)

En myyys fredag med andra ord !


Bara älskar

2012-10-18 kl. 22:26:48

Mina underbara pojkar ❤ tänk att jag fått äran att fått dom här små underbaringarna ! Mamma älskar er såååå mkt att jag blir tokig ❤ mina små trollungar !

Dom är så underbara med varandra ! Kim är så mån om sin lillebror ❤


Föräldrarmöte

2012-10-15 kl. 17:39:44

Det är det i kväll på dagis ! Ska bli kul å höra vad som sägs från skutan :-)


Glömde bort

2012-10-14 kl. 14:56:44

Skulle koka lite korv till lunch men det glömde jag bort ! Haha ! Så det vart inte mkt till kokkorv med bröd !

Haha !


Dygn

2012-10-14 kl. 14:54:51

Usch vad jag hatar när Kristoffer jobbar dygn ! Man sitter här hemma å tråkar ! Ingen bil så man blir ju fast här hemma ! Man bara försöker få dagen å gå ! Man sitter som av tiden på nå sätt ! Blääää !

Å när man är själv med barnen så hinner man ju inte med så mkt precis ! Man är bara en betjänt typ ;-)

Ja jag låter lite negativ jag vet ! Men det skiter jag i ! Haha !


Middag för 2

2012-10-13 kl. 23:10:51

Barnen somna tidigt i dag så jag å älsklingen avnjöt helstekt oxfilé , vitlöksgratäng å en fräsch sallad till alldeles själva ❤ bara han å jag ! Mys på hög nivå ! Sånt behövs verkligen ❤

Älskar dig min fina ❤


Det här med blogg

2012-10-13 kl. 00:10:31

Är det ens ngn idé att fortsätta med det ? Funderar på att sluta blogga ! Är det ens ngn som läser ens blogg ?

Känns bara onödigt å blogga ! För när man skriver om vad man gjort å gör å hur man mår å familjen mår så är det ju Ingen som ringer en längre . Utan vänner å familj läser bloggen å varför ringa då?

Det enda som är bra med bloggen är ju att det blir som en dagbok å roligt å gå tebax i tiden å läsa å kolla bilder ! Typ !


Fika tajm

2012-10-12 kl. 14:28:15

Myser med Kim på stan i dag ❤ bara han å jag ❤


Prickig korv

2012-10-11 kl. 12:56:33

Min älskade Max har fått vattkoppor å ser nu mera ut som en prickig korv ❤ 40,2 i feber är han en liten varm tjinkig sötnos ❤

Min älskade unge ! Vem har smittat dig sötis? Det går inget på dagis å har inte umgåtts med ngn som har eller haft ! Hmmmm ! Men det är ju luftburet så vem som helst kan ha lagt en nys framför min sötnos å smittat honom !


All cred till mina barn

2012-10-07 kl. 23:50:36

Det vill jag ge ! Ni har varit fantastiska på alla sätt som orkat å haft humöret uppe denna helg då vi fart runt å kikat å provkört bilar ! Vet hur tråkigt sånt kan vara efter ett par timmar !

Men ni har verkligen fixat detta även fast ni varit lite uttråkade imellanåt ! Men grabbar ni fixa det ❤

Jag är stolt över er ❤ jag älskar er så det värker i mitt hjärta ❤


Ny bil

2012-10-07 kl. 17:46:00
Äntligen har vi köpt ny bil... Har ju vart vart på tal om länge men inte blivit av ... Men nu när Passat jäveln ännu en gång stanna å motorn lät som en symaskin så bara dog jag... Näää nu lägger jag inte ner en krona till på den skit bilen.. Ids inte ens kolla upp felet.. Så i går ställde vi av skiten å en kille från strängnäs ska köpa den för 3000 som en reservdels bil.. Vi bytte ju bromsar på den för dryga 2 v sen.. Kul å det kosta oss just 3000 ... Så vill bara ha igen dom pengarna ... sen vill jag inte se den bil fan igen..

Så nu har vi haft en hyrbil under helgen och kört hela landet runt känns det som å kollat bil...

Riktiga skit bilar har man sett å en del så där.. Men den vi hitta i dag kändes rätt..

Så vi är nöjda :-)


.......

2012-10-05 kl. 03:08:13

Ja vad säger man :-( varför ska barnen alltid krångla när jag är själv med dem ?

Nu har Max varit vaken sen kl 01 å vägrar somna om ! Skriker, gnyr ,skrattar å ja han kör hela alfabetet ! Å självklart vaknar ju Kim när Max håller på å krånglar ! Gud nåde Kristoffer om han inte tar barnen i morgon så jag får vila ! Ja då vet jag inte vad jag gör ! Ännu en sömnlös natt !

Jag stället frågan igen varför ? Dom är aldrig så här med Kristoffer ! Aldrig ! Jag måste vara världens sämsta mamma alltså !

Det är det enda svaret som jag kan få !


Underbar dag i dag

2012-10-04 kl. 23:04:00

Dagen har innehållit lunch med Sussie å Jessica + våra barn på stan ! Super super mysigt ! 3 timmars lunch vart det !

Å direkt efter stan kom Ann-Sofie å hämta mig så åkte vi hem till mig å åt middag å våra fina barn lekte som tokar ! Kim å zack bara älskar varandra :-)

Efter att dom åkte hem vid 7 tiden så somna Max på stört efter gröten så då lyxa jag å Kim till det med lite popcorn så här en torsdag :-) han är ju ledig på fredagar så då har vi inte bråttom i säng men Kim va så trött så han somna efter 4 popcorn typ !

Så nu är det dax för denna trötta mamma att krypa ner i sängen å snarka ! Man vet ju aldrig när lilla morgon pigga Max vaknar ❤

Natti natti !


Regnig dag

2012-10-03 kl. 23:15:57

Fy vad det regnat i dag :-( tur Kim har bra ytterkläder på dagis å håller sig torr ! Stackars andra barn va ute helt dyngsura ! Fick beröm av fröknarna om att Kim alltid har så bra ytterkläder . Det är kul å höra ! :-)

Jag har alltid varit noga med det ! Kosta vad det kosta vill ! Mina barn ska aldrig behöva frysa eller bli dyngsura!

Å på onsdag åker pappa å Stoffe till Ikea å köper Kims nya möbler ! Det kommer bli sååå bra ! Hoppas jag iaf ! Så himla bra att pappa kan boka camfil bilen !

Så nu ska det målas i hans rum så det är klart till onsdag !

Å jag ska boka en iPhone 5 ! Tänker inte binda upp mig på nå abonnemang utan cashar den istället ! :-) fan så mkt bättre det ! Blir alltid mkt dyrare med abonnemang . Å skönt å inte vara uppbunden .

Annars i dag så har jag å Max myst å varit lata . Vi har inte gjort någonting alls . Varit så lata så Stoffe fick köpa med sig kolgrillen hem till middag . Haha ! Lata Linda AB . Men men ! Hösten ger mig Ingen energi när den är regnig , grå å trist ! Ge mig sol å härliga höstvindar !

Å från det ena till det andra så firar jag å Kristoffer 6 årig bröllopsdag på söndag den 7 okt ! Så då får jag nog allt ta å laga mat ;-)

Nä nu ska det sovas ! Luncha med Sussie i morgon !

Kram alla !


Middag at Ikea

2012-10-03 kl. 07:28:57

Ja i går orka ingen av oss laga mat men vi ville ändå inte ha snabbmat ! Så vi åkte upp till Ikea å åt middag . Vi skulle ju ändå dit å lämna tillbaka rullgardinen som inte passa .

Fyllde en vagn med lite annat roligt . Hitta lite grejer på rea :-)

Tack Kamprad för att du uppfann detta underbara varuhus .


RSS 2.0