Riga

2012-06-27 kl. 22:46:05

På tisdag den 3 juli kl 17 lämnar vi frihamnen å seglar över till Lettland å Riga hela fam Nyberg . Ska bli super mysigt verkligen . 2 nätter ombord å en hel dag i Riga . I Riga ska vi se om det finns någon billig shopping å bara strosa omkring .

Vi ville ju hitta på 2 saker denna sommar å vi kände att djurpark å grönan är sånt vi gör till vardags . Så en tripp över Östersjön känns som lite mera semester . Var inne på en 24 timmars men det känns oxå så tråkigt å vardagligt !

Priset för oss 4 vart ynka 495 kr så då kan man ju bara inte strunta i det !

Mysigt ska det bli iaf !

Efter denna rutt så har jag varit i alla Baltikum länder :-)

Kul å utöka resandet ! Hoppas bara på fint väder ! Blir det storm stannar jag hemma ! Punkt slut på den frågan !

Tur jag har mina lergigan i fall det skulle börja gunga lite ! För lite gung fixar jag . Hoppas ! Haha !

Va å hämta ut Max pass i dag med så nu är vi resklara . Tjohopp .

I morgon ska jag å Kim på bio med fina Ann Sofie å zack . Kim har ju aldrig vart på bio innan så får se om han pallar hela filmen ! Han har ju sin kompis med så det ska väl gå bra . Skämma bort han med festis popcorn å godis en torsdag . Blir donken innan så blir fredags mys på en torsdag .

Fast är det sommarlov så är det !
Min Sheriff

2012-06-25 kl. 00:08:05

Kan ju bara sammanfatta våran resa till High Chaparall som bara helt fantastisk . Vi har haft så jädra kul så det finns inte ! Toppen väder , glada barn , stora som små ! Alltså vilken underbar tripp . Bilresan både dit å hem gick kanon ! Inge gnäll från någon! Alltså jag är överväldigad av lycka . Kim har haft så jävla kul. Han va bara så överlycklig . Å självklart vart han rejält bortskämd . Å det ska barn bli när man gör sånt här !

Tack min fina underbara familj för denna underbart roliga tripp å äventyr ❤


Mina fina

2012-06-18 kl. 23:29:09

Vänner i livet kommer och går men syskons kärlek är något som består ❤


20 års vänskap

2012-06-15 kl. 00:52:08

Vänskapen mellan mig å Annica dör aldrig ! Den blir bara starkare å starkare för varje dag som går. Älskar dig så otroligt mycket och skulle aldrig klara av att förlora dig. 20 års vänskap är unikt och väldigt ovanligt i dagens samhälle .

Emma vi har känt varandra i snart 6 år men varit riktigt bra vänner i ca 4 år . Å dom 4 åren har knutit ihop oss till något utöver det vanliga . Älskar dig så otroligt mycket och skulle inte klara mig utan dig heller !

Ni 2 är dom finaste vännerna man kan ha och ni 2 är så olika på alla sätt men för mig så rätt !

Tack för att ni finns i mitt liv ❤ gammal vänskap rostar aldrig !


High chaparall

2012-06-13 kl. 12:18:33

Dit styr kosan nästa onsdag för hela familjen ! Innan den lugna semestern i Adak så leker vi av oss som cowboys å indianer.

Vi har hyrt en stuga i guldbyn å där väntas mys å nervarvning efter dagens bus . Ska bli skit kul verkligen. Kim ser framemot det som tusan ! Max ja han är lika entusiastisk;-) måste bara inhandla ett par peltor så han inte förstör sina små öron av allt pangande !

Snart ner till sjukhuset å barn medecin med Max ! Blir en promenad dit å hem ! Vädret är ju rätt så ok faktiskt !


Så less

2012-06-11 kl. 19:08:45

På denna fotboll ! Hatar den mer än pesten ! Dööööööö fotboll döööööö!


Migrän

2012-06-11 kl. 14:42:59

Fuck vilken migrän jag har ! Kände direkt i går när huvudvärken börja smyga sig på att detta kommer bli migrän ! Efter 8 huvudvärks tabletter å ingen skillnad så va det bara att kasta sig i sängen ! 21.30 så sov jag ! Å vakna i morse med ingen skillnad ! Tog 2 starka Alvedon å 1 Ipren å gick å la mig direkt igen ! Å nu ingen skillnad ! Bläääääää!


Trosa marknad

2012-06-10 kl. 21:40:33

I går va det marknad i Trosa ! Som tradition så måste man gå! Även fast det bara finns skräp så går man ändå!

Först gick jag med bara mamma ! Skönt å gå utan barn en stund ! Lite fynd gjorde vi ändå! Även fast vi inte skulle köpa något !

Sen mötte vi upp Stoffe med barnen å syrran å benis ! Strosa lite till å lite till ! Vart nästan 4 timmar på marknaden !

På kvällen vart det bara mys med snacks å läsk ! 2 glas rött unnade jag mig med ! Jag å mamma satt uppe å surra till nästan kl var över 1! Så i dag är man trött !

Kim sov till 10 i morse ! :-) han var helt slut i går ! Så förstår att han sov så länge !

I dag har vi bara tagit det lugnt ! Fikat i lekparken å bara varit ! :-)

Väntar på att Stoffe kommer hem från jobbet snart !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/464185/images/2012/pic_206090424.jpg" class="image">


Flexitrax spiderman

2012-06-08 kl. 17:46:32

Ja en sån har Kim fått :-) han är galen i den ! Hitta på fejjan för 75 kr ! Kostar 649 ny ! Så ett klipp gjorde man allt !

Fejjan är ju så bra!har hittat galet mkt grejer där ! I går bytte jag till mig en saft Maja ! Byt sidan är toppen ! Man byter saker med varandra helt enkelt !

Behöver man inte lägga ut pengar ! Toppen tycker jag !

Å i dag bytte jag till mig en 140 hög sprillans ny grön växt mot en akvarie pump ! Hur bra är inte det ! Tjejen behövde en pump å hon hade en blomster affär så hon kunde erbjuda växter av alla dess slag !

Behöver jag inte köpa ny växt ! Toppen !

Vart en sväng på stan i dag ! Lite nytt till Max garderob ! Han växer ju så det knakar ! Lite shorts å nya pyjamaser ! Kim vart avis så även han fick nya shorts å 2 linnen ! Ja men då vart ju jag avis så då var jag tvungen att köpa nya shorts med :-)

Kim fick lite nya ute leksaker oxå ! Nu är han ju så stor så vi köpte ett ute spel å Gatu kriter ! Å för regniga sommar dagar ett nytt utmanande pussel ! Han lägger ju alla pussel så snabbt ! Så måste köpa från 6 år å uppåt !


Semester tider

2012-06-07 kl. 00:17:03

Ja snart så börjar dom ! Ska bli skönt ! Å denna sommar blir det till å spendera i Adak tillsammans med mamma å pappa å Benjamin å barnen ! Ska bli så skönt ! Lugn å ro å en massa fiske !

Inte behöva tänka på något . Bara vara Lixom . Inget fara å flänga hit å dit. Hälsa på den å det ! Nej bara jag å barnen å tystnaden ute i den norrländska skogen .

Det är väl så semester ska vara eller ?

Hoppas på lite mygg å mkt sol :-)


Varför ska man bara skriva om bra grejer??

2012-06-05 kl. 00:09:02
Ja det har jag undrat länge... Varför blir folk så negativa om man skriver om jobbiga saker på bloggen... Varför ska man bara skriva om fint å roligt..?? Nä känner man att man vill skriva av sig om tråkiga, jobbiga,vidriga,taskiga saker så ska man göra det..

Å ni som tycker att jag är neggo ja skit i å läs... Bara att byta sida..

Livet är inte alltid en dans på rosor å rosa moln.. Nej det är djupt å mörkt oxå.. Just  nu är mitt liv å min situation kass...

I bland undrar jag: Är gräset grönare på andra sidan? Ja det lär jag aldrig få veta om jag inte tar det steget å ser efter!!

Allt har stannat upp å finns inte så mkt att hålla kvar vid.. Har försökt men kommer alltid till samma punkt..

Så väljer nu att ta steget å gå vidare! Varför hymmla om något som inte är bra? Man mår ju inte bättre för det..

Varför ska vi svenskar alltid skämmas om det inte går bra? Vi svenskar får bara inte misslyckas.. Varför är det så??

Jag skämms iaf inte när det inte går som man tänkt sig... Man ska vara glad över att man kan erkänna å stå för dom dåliga sakerna som händer i ens liv..

Jag har nu tagit steget å går vidare.. Har nu bestämt mig för att må bra..

Lätt att bara prata gott om sig själv !

2012-06-04 kl. 13:01:47

Finns Inge värre än när folk ska få sig själva att framstå så bra ! Att inte föra fram hela sanningen å sen få mig att framstå som en idiot ! Det är så lätt att göra så ! Att sitta å beklaga sig å så är man inte ärlig ! Så taskigt alltså !

Sånt sårar nå oerhört !


Det är som det är

2012-06-02 kl. 20:33:24

Max har 39,2 i feber å skriker av dess like! Tar sig för öronen hela tiden ! Har ätit 1 flaska på hela dagen ! Han är så sjuk ! Prata med sjv upplysningen å dom vill att vi åker till Huddinge bumms!

Å jag är själv ! Stoffe valde att åka trots att han visste att Max var dålig ! Det är som det är ! Jag är inte glad över denna situation ! Återigen vart vi övergivna !

Max har sovit 2 timmar sammanlagt på hela dagen ! Han kan inte somna ordentligt för hans små öron :-(


RSS 2.0