Gott nytt år!

2011-12-31 kl. 23:41:10

Vill bara önska alla ett gott nytt år! Hoppas ni alla får ett underbart 2012! Hoppas att mitt 2012 blir bättre än 2011! 2011 har varit ett riktigt skit år ! Hemskt år som jag aldrig kommer att blicka tillbaka till med glädje eller ens ett litet leende !

Så ut med det gamla å in med det nya!


Älskar

2011-12-30 kl. 00:19:57

Ligger här i sängen å kan inte sova. ! Brevid mig ligger Kim å sussar så sött! Kristoffer jobbar ! Jag lyssnar på trafiken utanför å regnet ! Max bökar i magen! Ett plötsligt kärleks rus kom över mig! Jag älskar min familj nå så otroligt mkt! Tänk att jag fick Kristoffer ! Mannen i mitt liv! Jag älskar min Kristoffer så otroligt mkt! Bättre man kan man inte ha! Å att han gett mig Kim är bara så otroligt underbart ! Älskar min Kim så jag spricker! En glad å framåt kille med humor! Å om 14 dagar kommer hans lillebror Max! Lycka! Å jag längtar så efter Max ! Tänk att man snart ska få hålla det lilla knytet . Kärlek ! Kim längtar så efter sin bror! Å det är såååå underbart att han gör ! När man ligger vaken så här så grubblar man ju så otroligt mkt!


Hur kommer det bli? Kommer man orka? Ska jag bli 2 barns mamma? Vem är han lik? Kommer jag bli en bra mamma till båda? Hur är man rättvis? Ja tankarna är många!

Jag bara längtar tills Max kommer ut! Mamma längtar efter dig!

Att ha burit dig snart i 39 v har varit jobbigt ! Har inte haft det lätt ska du veta! Men du vet min bebis att det har varit värt all smärta å all slit!

Fast jag många gånger bara velat ge upp! Gråtit över hur jobbigt det är att må dåligt! Men din pappa har stöttat å tröstat å funnits för mig hela tiden. Ett enormt stöd är han! Din bror har klappat å pussat magen varje dag! Å att se han så kärleks full har oxå varit ett enormt stöd !

Max min älskling! Jag längtar efter dig å älskar dig!


Förkyld

2011-12-13 kl. 20:34:25

Det är precis vad jag är! Som fan! Är helt slut! Har sovit i typ 2 dygn! Gick upp halv 1 i dag å sen har jag sovit till å från hela dagen ! Usch!


Är det på G?

2011-12-11 kl. 22:50:09

Haft täta sammandragningar nu en liten tid! Har inte vetat om det utan trott att det är bebisen som vänt å vridit sig i magen ! Så i kväll åkte jag in på förlossningen å sitter nu här i väntan på att Stoffe ska komma då vi blivit vidare skickade till Huddinge! Spännande! Eller inte! Är nervös utav faaaan !


Mvc

2011-12-07 kl. 20:14:48

I dag va jag hos barnmorskan! Max har nu fixerat sig:-) vilket känns å syns! Magen har sjunkit å ett enormt tryck ner mot bäckenet känns verkligen! På nätterna har jag små samman dragningar å mens värk! Hjärtljuden va perfekta å blidvärdet va bra nu! Har gått från 114 till 128 på 3 v! Hade bara gått upp 1 kg sen v 27:-) så det kändes ju bra! Va bara mitt socker värde som inte såg så bra ut men det fanns en förklaring ! Hehe! Kanske inte så bra å ta prover efter tomte gröt med 1 ton socker å kanel på + julmust å en smickers! Haha! Hon ville skicka mig på glukos utredning men jag tacka nej! Har ju haft jätte bra socker innan! Men hon trodde oxå det berodde på min tomte gröt! Så jag lova att inte äta nå sånt innan nästa gång jag ska dit! Ligger det högt då med ja då får jag väl åka på sån där glukos grej!

Kim är fortfarande snorig å hostig så han blir hemma hela v från dagis!

Stoffe å Kim gick en sväng på stan medans jag var hos BM så när jag mötte upp dom efter så ville han fika macka så vi åt en varsin baguette på nancys! Å han upp hela + en grönsaks tallrik! Han verkligen älskar grönsaker! Det ingick en bulle å choklad boll men det ville han inte ha! Så det tog vi med hem! Knasiga unge!

Han somna kl 19 så nu sitter jag å känner lugnet i soffan med lite glögg på värmning! Stoffe är å tränar !

I morgon ska vi åka ner till Annica å se om det går att klippa håret på honom! Han ser ju ut som ett troll! Inte klippt sig sen i sommars!

Får nog muta med en tidig julklapp tror jag nog! Han vägrar saxen å säger att det gör ont att klippa håret! Knasboll han är! Vet inte vart han fått det i från!

Ja vi får väl se hur det går:-)


Appen strula

2011-12-05 kl. 07:41:58

Därav att mina bilder lagts in 100 gånger! Så ni vet! Inte jag som gjort det !


Klapparna klara!

2011-12-04 kl. 20:33:01

I går va ju Kim hos mormor å morfar medans vi var å julhandla! Så nu är klapparna klara till Kim :-) vi hitta såååå mkt till honom! Så nu får han allt han önskar sig! :-) vi hann även med Ikea en sväng! Bion hoppa vi över! Jag va helt slut efter all shopping ! Får bli en annan dag !

I dag va vi i väg på julmarknad uppe på torekällberget ! Kim träffa tomten å berätta vad han önska sig i julklapp ! Å tomten lova Kim att han skulle få ett sånt paket om han lova att städa sitt rum å lyssna på mamma å pappa! Så himla mysigt att se hans min där inne i tomte huset! Han tror ju verkligen på tomten! Det värmer i mamma hjärtat å se!

Vi strosa omkring å myste! Köpte lite bullar från bageriet ! Köpte lotter , kolla på djuren! Sen åkte vi hem å baka lusse bullar!

Kim gjorde så fina ! Han älskar att baka ! Vi satt lugnt å stilla å baka hela familjen ! Det va såååå mysigt !

Sen efter allt bak så har vi myst, kollat Disney film, druckit glögg å självklart ätit nybakt! Har även planterat mina hyacinter! Egen kreation med ny plockad mossa från baksidan :-)

Resten av kvällen kommer nu ägnas åt lugn å ro !


Toys r us

2011-12-03 kl. 11:12:39

Nu är Stoffe å lämnar av Kim hos mormor å morfar ! Så vi kan åka å handla julklappar åt Kim! Blir på toys r us då vi har present kort där på 1000 kr:-) så vi får se vad vi hittar!

Tänkte hinna med en bio oxå! Breaking dawn så klart!

Jag har verkligen världens bästa man! Vakna 5 i morse av att både Kim å Stoffe snarka som galningar! Helt omöjligt att somna om så jag tog min kudde å täcke å la mig i soffan! Då kommer Stoffe upp å säger åt mig att lägga mig i sängen igen å att han kunde lägga sig där! Lönlöst sa jag Kim snarkar oxå! Jag ligger här en stund sa jag! Så jag åt frukost å sen somna jag på soffan ! Så när dom vakna så skicka dom mig till sängen igen så jag fick sova till 10,30! Det är kärlek det!

Så snart blir det jul handel så fort han kommer tebax från Trosa!


Nåldyna

2011-12-02 kl. 12:22:06

Är på akupunktur just nu! :-) fick 6 nålar i dag i svanken då det inte tog så bra i måndags! Får vi se om det hjälper bättre! Men 1 nål armen räcker än iaf!


Bakat

2011-12-01 kl. 18:29:57

I dag har vi bakat pepparkakor ! Dagis hade ju planerings dag i dag å va stängt så Kim va ju hemma i dag! Kim vakna kl 7 å Stoffe gick upp med honom så jag fick sova! Sover ju så dåligt nu! Jag gick upp kl 9 å då skicka jag stoffe till sängen så han fick sova en stund då han skulle jobba i natt! Efter att han vaknat så gick han å Kim till affären å handla pepparkaks deg! Å våfflor till lunch! Så efter våffel lunchen så satte vi på jul musik å baka allihopa ! Myyys! Kim tyckte det va roligt som alltid när det gäller baka! Fast kan ju säga att han åt väldigt mkt deg! Precis som sin pappa! Så fort en kaka gick sönder så sa han : mamma den kan jag äta! Jag bara skratta åt han för han va så söt! Å man minns ju själv från när man va liten hur gott det var med degen !

Stoffe är nu å jobbar natt å sen är han ledig hela helgen! Skönt! Blir nog lite julklapps shopping ! Om vi får barnvakt ett par timmar! Kan ju inte ha med honom heller!

Men vad jag vill ha snö! Kom nu snälla! Förra året va det 17 - å massa snö! Nu blommor rosorna i grannens rabatt å är 10 + grader ! Såååå tråkigt! Bläääää!

Mest synd om Kim :-( han vill åka snowracer ! Men vi får väl nöja oss med Julbak så länge! För i morgon kväll blir det lusse bulle bak:-) å lite knäck!


RSS 2.0