tjolahopp

2012-07-24 kl. 12:12:37
Trött trött trött..... Ja nu har man inte haft en  paus på länge... Förra v så jobba stoffe hela v å denna v med... Han jobba xtra i går ,dag i dag, natt i morgon xtra på torsdag å xtra lördag dygn...

Man ser inte mkt av honom inte... KOmmer hem äter kollar på tv å sover typ... 
 
Spännande AB...

Känner att ryggen börjar ge vika igen nu...Får ju ingen chans att vila upp den å träna ....

Men men vila får jag göra i graven...

Max sitter nu helt själv.. Han har ju setat ett tag men nu sitter han stadigt... Så gulligt så..!!

Planerar en resa faktiskt... Vill åka till Aruba å det ska bara bli av... Så nu ska det sparas så vi hela familjen kan åka dit om ca 2 år... Vill åka när max är lite större å uppskattar att sitta vid stranden å leka... Känns nge kul å åka när han är så liten...

Stoffe ville åka själv dit men nej det vill inte jag...

Vill att mina barn ska få uppleva detta paradis... Förstå å få ligga på en sån här strand alltså....Inte mig emot...Att åka till Turkiet,grekland känns inge lockande längre... Har ju vart där ett antal gånger nu å känner attnu måste jag få uppleva ett paradis innan jag dör... Att åka till turkiet hela familjen kostar ju ca 20 papp... Inte värt det...

Så nu ska det sparas .... Så nästa sommar blir det hemma i la sweden igen.... Å bara göra små utflykter... :-)

Fan vad jag längtar tills vi kan åka... Å herregud....Sömnlös i Södertälje

2012-07-21 kl. 01:54:06
Ja kl blir snart 2 å här ligger jag på soffan å grubblar över framtiden ! Vad kommer att hända? Kommer jag ha nå jobb i feb eller inte? Vill jag bo kvar i Södertälje eller ska man flytta ner över ? Är ju sugen på Jönköping igen ! Jag gillar sen stan alltså ! Har alltid gillat Småland ! Tankarna är många ! Är ju som uppväxt i Småland på somrarna å att jag bodde där 1 år själv oxå !
Barnen skulle få en tryggare uppväxt där nere oxå ! Samt att huspriserna är måttliga ! Allt finns å det är nära till Sthlm !
Vad ska man göra med livet ? Har ju vart sugen på att skaffa sommarstuga där nere med ! Kanske ska börja med det å sen flytta ! Då har man boende iaf om man skulle få jobb !
Ja det tål att tänkas på ! Ska grubbla vidare här i soffan ! Hoppas jag somnar snart då jag är själv med barnen hela dygnet ! Min rygg blir ju fan aldrig bättre heller ! Orkar inte med denna smärta ! Har haft det snart i 2 v ! Samt att jag haft å har barnen själv nästan hela tiden så man får ju aldrig chans å vila upp den ! Men ska inte klaga ! Jag är iaf med mina barn ! Men lite hjälp hade ju varit uppskattat !

Klart

2012-07-20 kl. 18:50:05
Nu är Kims födelsedags presenter klara... Gud så skönt ! Jag har bara beställt på nätet då jag inte kommer i väg för att shoppa...!! Då är det ju toppen att nätshopping finns!!

I dag har det vart kanon väder... Fast vi har bara varit inne hela dagen... Kim ville inte alls gå ut.. Försökte med allt men nej han ville bara vara inne å leka.. Å jag tänker inte tvinga honom... Men nu så regnar det.. Ovanligt eller hur??

Skit sommar AB.... 

Å i morgon blir det till å ruttna igen.. muntergöken jobbar dygn i morgon så blir till å sitta hemma igen... Blir väl en tur till affären för å köpa lördagsgodis till Kim... Det är väl det enda...

Stämmningen är ju på topp... wihoooo!!

Blalala bla blabla.... Orka lixom.... Orka...


Nej koka lite kaffe då....

.......

2012-07-20 kl. 15:47:46
Eftersom jag bara går hemma å inte gör någonting så finns det ju massa tid till träning... Eller inte alls... Så nu för tiden är min nya kost kaffe till frukost,lunch,middag.... Å man går ner faktiskt... HUr bra som helst...


Punkt punkt punkt

2012-07-20 kl. 10:43:26
Alltså jag kanske har fel men jag tycker inte man har rätten att sitta å beklaga sig över att man inte kommer i väg på fester å sånt när man precis fått bebis... Han är ju bara 6 månader!!

6 månader å redan sitter å gnäller... Då kanske man skulle tänkt efter mer innan man skaffa barn... Har man 2 barn så säger det väl sig självt att man inte kan ojja sig!!

KOm igen när han är 14 lixom...

Har man skaffat familj så har man... Men att sitta å böla över en missad grillfest är bara för mkt men att hålla på att förlora familjen det bölar man inte över...

Att inte förstå å bara tänka på sig själv och sen dessutom sitta å säga att jag tänker inte be om ursäkt för något under dessa 8 år gör mig bara spy färdig!!

Går med ständig magknip å illamående, oro!

Men inte du... Du oroar dig över att nästa fest inte blir av....


Det varade inte länge

2012-07-18 kl. 19:01:06

Nej det gjorde det inte... Trodde att allt va på väg mot det bättre men så vände allt igen...

Åter igen sitter man å beklagar sig å säger inte hela sanningen å jag återigen blir jag skurken..

Att ni vuxna människor inte fattar ett skit gör mig helt stum.... Du har ingen aning om nåt alls... Du får bara en version berättat för dig...

Själv svartmålar jag ingen och behållar det privata för mig själv...

Sitt ni å snacka skit...

Själv går jag nu min väg för jag orkar inte längre....


Kalas dax snart !

2012-07-18 kl. 00:17:56
Ja snart fyller mitt stora hjärta 4 år och då blir det kalas! Kim vill ha transformers tema ! Å det är klart han ska få det !

Har setat hela dagen i dag å letat kalas kit men eftersom vi bor i tråkiga Sverige så finns det ju såklart inget till kalas med transformers !

Har då setat på ebay å där finns det hav av birthday kit! För jänkarna är ju lite roligare när det kommer till kalas !

När man äntligen hittar the one för ynka 149 kr ja då ska tokarna ha över 300 i frakt å notan skulle skuta på 511 kr ! Skulle inte ta å tro det ! Men skam den som ger sig !

Hitta efter 10 timmars letande birthday kit i 16 delar med optimus prime å bumblebee !

Wihooo! Å dom tog bara 50 spänn i frakt !

Kim kommer bli så glad ! I morgon ska inbjudningar göras ! Så alla får dom i tid !

Han ska även få en optimus prime tårta så i morgon ska det letas bra tårtmakare !

Det är ju så kul å planera kalas ! :-) synd att vi svenskar är så tråkiga å enformiga ! Vill ju ha wow kalas ju !

Strul med blogg appen

2012-07-16 kl. 11:31:07
Ja appen strular å jag kan inte logga in via mobilen å blogga... Bloggar ju bara därifrån... ¨Så därav att jag inte bloggat på länge..

Har ju varit i Trosa i 2 v typ ... Har varit skönt men nu är de skönt att vara hemma igen :-)

Vi avsluta ju helgen med att kim ramla ner från mormors soffa å slog huvudet i en blomkruka så det vara bara att åka in till Akuten å sy.. Vart 3 stygn..

Min lilla klump...Han var så duktig så... Ringde å anmälde skadan i dag till Folksam och han fick 600 kr utav dom som betalas ut inom 10 dagar!

Annars så började stoffe jobba i dag... Kändes konstigt i morse när han åkte.. Har ju haft han hemma i 4 v !

Men vi har haft en skön å rolig semester trots det dåliga vädret... Har ju bara blivit stranden 2 gånger i år...

Max ligger nu å vilar å kim leker med sina transformers å jag ska dricka lite kaffe nu...

Vatten spridaren dör aldrig ut

2012-07-08 kl. 00:24:59

Tänk att den är lika rolig än! När jag var liten så älska man ju att bada i vatten spridare! Fast dagens modeller finns ju alla möjliga roliga former !

Kim hade riktigt kul i dag med just den Gamla hederliga vatten spridaren i en nyare modell ❤


Årets första dopp

2012-07-08 kl. 00:19:17

Vart det i dag ute vid torpa ! Svalkande å skönt i detta kvava klibbiga väder !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/464185/images/2012/pic_207454914.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/464185/images/2012/pic_207454914.jpg" class="image">


Kunde inte haft det bättre

2012-07-05 kl. 20:58:13

Resan till Riga va bara så underbart mysig å rolig. Barnen har varit helt underbara . Inte varit med om maken till snälla barn ❤

Resan dit bjöd på fint väder och en massa bus å lek och bad i relaxen . Kim hade så himla kul .

Dagen i Riga va perfekt . Perfekt väder för att gå i storstad . Mulet men 23 grader varmt . Riga va väldigt vackert . Gammalt, slitet blandat med nytt . Billigt med mat å dryck :-) Kim fick stora bumble be faktiskt ! Hemma kostar den 399 i Riga kosta den 220 kr .

Mkt mysiga uteserveringar å en massa mysiga fik !

Inte ett enda gnäll från någon av barnen under hela dagen i Riga ! Va ute å gick från 11- 15 ! Det tycker jag är starkt gjort av barnen ❤

På vägen hem hitta Kim en kompis som han lekte med i bollhavet i 4 timmar :-)

Å Kim vart förtjust i tjejen som jobbade där inne :-) hon kunde inte ett ord svenska men Kim gav sig inte ❤ han prata å flörta med henne ändå ! Han sa hela tiden att hon hade fint hår ! Hon hade nämligen super långt blont hår i en fläta !

Han fick en kram innan vi gick å Kim vart så glad ! Så gav hon honom en målar bok å en tidning :-)

Det var verkligen super mysigt å kul på alla sätt !

Men nu är det skönt att vara hemma igen !

Bjuder på lite bilder ❤


Trosa stadslopp

2012-07-01 kl. 23:41:58

Ja det sprang min älskade Kim i år ❤ så otroligt stolt över honom ! Han var så taggad så :-) han sprang med sin kompis theo ❤ alltså hur sött är inte det ? Han var så mallig när han kom i mål å fick medalj ,1 ros som han dessutom gav till mig ❤min älskade unge ! Och så fick han gatukriter en banan å en festis . Riktigt uppskattat av dom små !

Efter knatte loppet så gick vi hem till mamma å pappa som inte är hemma så vi hade hela huset för oss själva ! Så Annica å Ante å barnen kom hit å mös med lite gott å en öl ! Kolla stora loppet gjorde vi här utanför då dom springer förbi här ! Smidigt :-)

Vid 23 så gjorde vi kväll å somna så gott efter dagens underbara innehåll !

På lördagen så sov vi länge ända till 10 ;-) kl 11 va vi ner till Annicas salong å klippte Kim å jag tona håret ! Sen vart det lunch nere på hamn cafet å en glass efter det ! Bus i lekparken å en massa sol !

Vart lite grillat till kvällen å en film å en massa mys !

I dag så sov länge igen :-) skönt för att sedan ta ner min fina farmor på lunch å mys i hamnen ! Mötte upp Ida å hennes fina familj så vi alla luncha å sen vart det bus i lekparken igen ! Det uppskattas alltid ! Sen åkte jag å Kim till Janet å snacka lite å kim lekte i benis rum som han älskar att göra ! Hehe !

Vi har verkligen hållt i gång hela tiden ! Å det är det jag älskar med sommaren ! Det där med tider å rutiner finns inte ! Å jag älskar det !

Vi blir kvar i Trosa i natt igen ! Skönt å bo här faktiskt !


https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/464185/images/2012/pic_207374980.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/464185/images/2012/pic_207374980.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/464185/images/2012/pic_207374982.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/464185/images/2012/pic_207374982.jpg" class="image">


Bio ice age 4

2012-07-01 kl. 18:05:46

I torsdags va vi på bio jag å Kim med hans kompis zack å hans mamma Ann Sofie . Vart lite mc donalds innan filmen . Å det uppskattas alltid . Vi äter sällan på donken typ 4 gånger om året :-) kim är inte så förtjust i mc donalds bara leksaken i happy meal å morötterna !

Vi såg ice age 4 å killarna tyckte filmen va jätte bra å dom satt still hela filmen faktiskt! Så lyckat ! Trodde jag aldrig !

Kim fick den största popcorn menyn å han vart helt lyrisk ! Kul å skämma bort honom när man gör kul saker !

Efter filmen så fick grabbarna leka i lekparken utanför heron å det bara älska dom ❤ det är ju snurr Ruthkanor å allt möjligt å det älskar ju barn . Till slut fick vi hem grabbarna men dom ville leka mera så det vart bus hemma hos oss en stund ute. ! Vi kom inte in fören vid 22 tiden ! Men är det sommar lov så är det !

Vart en sån lyckad bio kväll å killarna har redan bokat in en ny bio :-) sötnosar !https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/464185/images/2012/pic_207359308.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/464185/images/2012/pic_207359308.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/464185/images/2012/pic_207359308.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/464185/images/2012/pic_207359308.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/464185/images/2012/pic_207359308.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/464185/images/2012/pic_207359308.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/464185/images/2012/pic_207359308.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/464185/images/2012/pic_207359308.jpg" class="image">


RSS 2.0