Storstädat

2011-09-30 kl. 21:56:20

Ja det har jag å Stoffe ägnat förmiddagen åt! Så nu luktar det gott här hemma! Drog ut mattorna å piska dom oxå å det behövdes kan jag säga! Fy så mkt damm va i dom ! Men dom behöver en tvätt oxå. Så blir till att tvätta dom hos mamma då vi inte har en grov tvättmaskin i föreningen!

Har även varit å hämtat ut min tens maskin i dag! Så nu kan jag köra det hemma när jag vill! Såååå skönt!

Å vädret kan man ju inte klaga på heller! Herregud vad varmt det varit i dag å i går med ! Känns helt skumt att gå i t-shirt ute den 30 sep! Men bara att njuta för snart är minus graderna här!

I morgon tänkte vi packa in oss i bilen å åka ner mot Trosa skogarna å plocka svamp! Om det finns nå kvar vill säga!

Bebis i magen lever rövare kan jag säga! Spark spark mest på morgonen å kvällarna :-) mysigt är det! Magen bara växer!


Inget internet!

2011-09-29 kl. 10:36:57

Tänk vad handikappad man blir utan internet! Herregud! Vilken värld vi lever i! Allt kretsar kring detta internet! Tur man har sin iphone!

Hur som helst! Får väl klara mig tills det kommer i gång igen!

Kim han var alldeles knäckt i dag när jag lämna på dagis! Han bara inte ville vara där! Stackarn! Va på väg att ta hem igen men då kom äntligen en fröken å hjälpte till! Tycker dagis personalen blivit sämre på senaste! Varför? Kanske har dom för mycket att göra? Ska ta upp det på föräldrar mötet den 4 okt iaf! Dom möter inte upp en längre å inte lämnar dom info längre när man hämtar! Tråkigt tycker jag för jag har alltid gillat alla där!


Men i morgon får han vara hemma med mig:-) min snuttis!

Vädret verkar bli fint iaf , det regna i morse men nu tittar solen fram lite lite! Skönt!

Va hos BM i går å allt såg bra ut! Köldkörtel värdena hade gått ner från 2,3 till 1,1 så hon var nöjd! Men skulle fortsätta att äta levaxin! Järnvärdet va ok men hon ville jag skulle ta blutsaft 2 gånger om dagen i stället för 1 gång! Jag vägrar att äta järntabletter nämligen för då kan man inte gå på toa å göra nummer 2 ! Hon mätte magen å den va 23 cm! Å så lyssna vi på hjärtat å hans lilla hjärta ticka på där inne! Myyyys!

Nu ska jag ta å slå in lite paket som ska med posten! Sålt lite saker via tradera! Tycker det är kul å fixa å trixa med tradera men det är ju ett jätte jobb alltså!


.......

2011-09-28 kl. 20:56:25

Vilket härligt höst väder det är! Man bara njuter! Tillomed Kim tycker det är varmt p skönt höst väder att han dumpar jackan i lekparken !


Trött

2011-09-21 kl. 13:32:15
Man blir ju så trött av detta regn väder.. Fast på ett sätt så är det ju lite mysigt faktiskt! Så det är ju delade meningar där.. Människan är aldrig nöjd...

Jag vill bara ha Januari... Så det gör inget att hösten har kommit.. Nu vill jag bara ha vinter.. Massa snö å Januari.. Hehe!!

Vill veta vem som gömmer sig där inne i magen.. Kim är så nyfiken på sin bror... Lilla max som han ska heta... :-)

Kim pussar å kramar magen varje dag.. Jag är så glad över att vi vänta till kim blivit större med att skaffa ett syskon.. Så skönt nu när kim är blöj å nappfri.. Kan själv så mkt.. Å att han förstår vad ett syskon innebär.. Att han får ta del av det på ett roligare sätt..

Snart dax att hämta lilla hjärtat.. Han ska ju åka till sin Farmor i Ö-vik i morgon med pappa så jag blir själv hemma till på söndag... Så jag å kim ska mysa i kväll när pappa jobbar... !!


Opppps!!

2011-09-20 kl. 16:38:08
Ja det va ju inte i går man blogga precis..!! Kanske ska ta upp det igen.. Nu när man är sjukskriven så har man lite mera tid...!!

Fast nu när jag sitter här så vart det bara tvärstopp i bloggandet.. Vad ska jag skriva om.. Hade ju så mkt att berätta.. Men nu är allt som bortblåst..

Så får väl suga lite på karamellen å återkomma med bloggandet i kväll.. :-)Bjuder på denna söta bild... Man kan somna hur som å var som tydligen !!

RSS 2.0